Werken bij Energiewacht Word jij onze nieuwe Proces en Data Analist

Energiewacht is werkzaam in Overijssel, Friesland, Drenthe, Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. In totaal werken er circa 1.000 medewerkers verspreid over 14 vestigingen. Onze organisatie is nog volop in ontwikkeling en er is een grote gedrevenheid om de ambities te realiseren.

 

Wij zijn dan ook een vernieuwende organisatie met een open bedrijfscultuur waarin wij op een professionele, menselijke en collegiale manier met elkaar samenwerken. Kwaliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij dan ook erg belangrijk.

 

Je gaat werken voor een solide bedrijf waar je werkt in de snel veranderende én interessante wereld van Energie en Duurzaamheid. Stap jij in deze rijdende trein?

 
Bij Energiewacht in Assen is een vacature ontstaan voor een: 
 

Proces en Data Analist (32-38 uur) 

 

Spreekt Business Intelligence jou aan en krijg je energie om de diepte in te gaan? Kan jij data omzetten naar adequate management informatie? Wil jij werken in de wereld van Duurzaamheid en Energie?

 

In de functie van Proces & Data Analist houd jij je bezig met procesoptimalisaties vanuit de business. Denk hierbij aan het optimaliseren van processen zoals de benuttingsgraad en logistieke processen. Hierbij ga je aan de slag met ad-hoc analyses die vanuit de operatie worden gesignaleerd.

 

Je bent constant bezig om de bestaande processen naar een hoger niveau te tillen. Hierbij is het belangrijk dat je communicatief sterk bent en in staat bent om vanuit data verbeteringen te signaleren.

Onderstaande verantwoordelijkheidsgebieden zijn onderdeel van deze functie:

  • Periodiek leveren van KPI dashboards aan de operatie.
  • Op basis van jouw analyses aanbevelingen opstellen voor het MT
  • Analyses leveren op basis van productiviteits- en kwaliteitsvraagstukken.

Bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden ben je veel in contact met collega’s van verschillende disciplines. Zo heb je veelvuldig contact met de manager van Proces & Logistiek, de afdelingen Finance & Control, Commercie en vanuit de operatie met afdelingsmanagers, vestigingsleiders en tactisch planners. Ook werk je samen met vertegenwoordigers van andere service partners ten aanzien van KPI definitie en rapportage. 

Tijdens jouw inwerkprocedure bij Energiewacht maak je kennis met meerdere locaties in Noordoost Nederland, elk heeft zijn eigen kantoor. Hierbij ga je meelopen, leer je de processen kennen en word je begeleid door collega’s die jou meenemen in het werkveld.

 

Wat vragen wij?
 

- Je hebt een achtergrond in Business Intelligence, procesoptimalisaties en LEAN Green Belt

- Ervaring en natuurlijke interesse in data analyse. Je bent vaardig met tools zoals Microsoft Office Advanced Excel en Advanced PowerBI;

- Je kan goed samenwerken met collega’s van verschillende afdelingen en je bent in staat om uitstekend stakeholdermanagement toe te passen


Wat bieden wij?

- Jouw werkomgeving bij ons bedrijf is een plezierige, afwisselende werkomgeving met enthousiaste en behulpzame collega’s;

- Een dienstverband voor 32 of 38 uur. Wij bieden jou een contract voor de periode van een jaar.

- Een salaris van minimaal €3.495,- en maximaal €4.237,- bruto op basis van een fulltime dienstverband;

- Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metaal en Techniek, waaronder bijv. 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen bij een fulltime dienstverband en een pensioenregeling bij PMT;

- Jouw arbeidsvoorwaarden worden aangevuld met onze eigen bedrijfsregelingen (zoals bijv. reiskostenvergoeding, een telefoon en laptop van de zaak)

- Energiewacht biedt diverse leuke extra’s zoals personeelskorting op onze producten, een bedrijfsfitnessregeling, een bonusregeling bij het behalen van de organisatie- en persoonlijke doelstellingen, een actief opleidingsbeleid en een attentieregeling.

Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Stuur dan een brief met curriculum vitae per e-mail aan sollicitatie@energiewacht.nl, ter attentie van Bart Otten (recruiter). De procedure bestaat uit 2 gesprekken.

 

Solliciteer op deze functie

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten