Werken bij Energiewacht Word jij een van onze nieuwe Servicemonteur in Groningen?

Energiewacht BV is per 1 januari 2021 de nieuwe naam van hét servicebedrijf van Essent in Noordoost Nederland. Energiewacht BV is een bundeling van krachten van Energiewacht in Zwolle, Energiewacht NV in Assen en Geas Energiewacht in Enschede. Energiewacht is werkzaam in Overijssel, Friesland, Drenthe, Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. In totaal werken er circa 1.000 medewerkers verspreid over 14 vestigingen. Onze nieuwe organisatie is nog volop in ontwikkeling en er is een grote gedrevenheid om de ambities te realiseren. Bij Energiewacht zit je in het hart van de verandering en krijg je de mogelijkheid om mede vorm te geven aan de nieuwe organisatie.
 
Wij helpen klanten met het maken van de juiste keuze om zo hun huis of bedrijfspand duurzaam en energiezuinig te maken met als doel de CO2-uitstoot te verminderen en de volgende stap te zetten in de energietransitie. Dit doen wij door het aanbieden van -en adviseren over- energiebesparende en duurzame maatregelen, zoals zonnepanelen, isolatie, warmtepompen, verwarming, service & onderhoud en installatie. Kortom, Energiewacht voorziet in een totaalpakket aan energieoplossingen uitgevoerd door een top team van medewerkers.
 
Wij zijn dan ook een vernieuwende organisatie met een open bedrijfscultuur waarin wij op een professionele, menselijke en collegiale manier met elkaar samenwerken. Kwaliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij dan ook erg belangrijk. 
Je gaat werken voor een solide bedrijf waar je werkt in de snel veranderende én interessante wereld van Energie en Duurzaamheid. Stap jij in deze snel rijdende trein van ons nieuwe integratiebedrijf?

 

Bij Energiewacht in Groningen is een vacature ontstaan voor een:

Servicemonteur (allround) Groningen

Op je tablet staat de planning voor je werkdag weergeven. Dit zijn verschillende soorten onderhoud zoals periodiek onderhoud, veiligheid of mogelijke storingen. Je stapt in jouw ingerichte bus en vertrekt naar je klanten.

 

Je hebt een werkrooster van 08:00 tot 16:30. Door extra werk in de planning kan er soms sprake zijn van overwerk. In dat geval ben je iets later thuis. Onderdeel van de werkzaamheden is het storingsrooster. Dit storingsrooster wordt in overleg met het team bepaald en is ook afhankelijk van drukte en capaciteit. In het storingsdienstrooster ontvangt je een extra bruto vergoeding en de uren in de storingsdienst worden tegen de geldende overwerkpercentages vergoedt of kunnen als verlof opgenomen worden. 
 

Functie-eisen

Je bent een Service Monteur met een afgeronde opleiding binnen de installatietechniek (minimaal niveau 2) en je vindt het leuk om verschillende klanten te helpen en storingen op te lossen. Je bent netjes en correct tegen de klanten die je bezoekt en je levert service met een glimlach. Ten slotte houd je rekening met de veiligheidseisen die gelden bij de beoefening van je werk.
 

Wat bieden wij?

Energiewacht is een werkgever die het belangrijk vind dat je goed opgeleid bent en voldoet aan de juiste kwalificaties. Daarom zijn er voldoende mogelijkheden voor opleidingen en (bij)scholing. Wij vinden het ook belangrijk dat je je geen zorgen hoeft te maken om randvoorwaarden zoals logistiek, materiaal en gereedschap en daarom zijn deze zaken ook goed geregeld. Alle materialen en gereedschappen zijn bij de Energiewacht aanwezig om je werk op de best mogelijk manier uit te voeren.

 

Je krijgt daarbij betaald volgens de CAO Technisch Installatiebedrijf. Afhankelijk van werkervaring en opleiding is de salarisindicatie voor deze functie €2.200-€3.000 bruto per maand (exclusief toeslagen en onkostenvergoedingen).

  • Je kan worden ingezet in de omgeving van je woonplaats. Wij zijn op zoek naar monteurs in de gehele omgeving van Overijssel, Friesland, Drenthe, Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland.
  • Pensioenregeling via Bedrijfstakpensioenfonds Metaal & Techniek (BPMT);
  • Bedrijfskleding en veiligheidsschoenen worden kosteloos verstrekt;
  • Bedrijfsauto met uitrusting van smartphone, tablet en gereedschap;
  • De uren in de storingsdienst worden tegen de geldende overwerkpercentages vergoedt met een extra bruto vergoeding of kunnen omgezet worden in verlofuren.
  • Parttime werken is bespreekbaar

 

Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Stuur dan een brief met curriculum vitae per e-mail aan sollicitatie@energiewacht.nl, ter attentie van Bart Otten (recruiter). Een assessment kan eventueel onderdeel uitmaken van de procedure.

 

Solliciteer op deze functie

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten