Werken bij Energiewacht Word jij een van onze nieuwe Servicemonteur in Doetinchem?

Energiewacht, Geas Energiewacht en Energiewacht bundelen hun krachten en zijn nu Energiewacht. Het werkgebied van Energiewacht bestaat uit Groningen, Friesland, Drenthe, Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Overijssel en Gelderland. Onze drie kantoren staan in Zwolle, Assen en Enschede. De vestigingen zijn Assen, Enschede, Almelo, Hengelo, Doetinchem, Stadskanaal, Nieuw Buinen, Groningen, Leeuwarden, Zwaagdijk, Hoevelaken, Deventer en Steenwijk. Sinds 2015 zijn we volledig onderdeel en daarmee servicepartner van Essent. Samen met de andere servicepartners van Essent hebben we een landelijke dekking.

 

Energiewacht heeft een duidelijke opdracht: Wij willen voor iedereen de nummer 1 verduurzamingspartner in de regio zijn. Wij willen vandaag helpen bij uw persoonlijke energietransitie. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwste duurzame technieken. Onze 1.000 vakspecialisten zetten hun kennis en kunde elke dag in om ruim een half miljoen klanten te helpen. Onze klanten zijn particuliere huishoudens en de zakelijke markt bestaande uit woningbouwverenigingen, vastgoedbeleggers en MKB-bedrijven.

 

Wij zijn dan ook een vernieuwende organisatie met een open bedrijfscultuur waarin wij op een professionele, menselijke en collegiale manier met elkaar samenwerken. Kwaliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij dan ook erg belangrijk.

Je gaat werken voor een solide bedrijf waar je werkt in de snel veranderende én interessante wereld van Energie en Duurzaamheid. Stap jij in deze rijdende trein?

 

Bij Energiewacht in Doetinchem is een vacature ontstaan voor een:

Servicemonteur Doetinchem

Om 08:00 kom je aan op je standplaats. Na een kopje koffie en je collega’s gesproken te hebben haal je de onderdelen op in het magazijn die je nodig bent voor deze werkweek. De onderdelen liggen netjes klaar op jouw naam, je bent klaar om de werkweek te beginnen. Op je tablet staat de planning voor je werkdag weergeven. Dit zijn verschillende soorten onderhoud zoals periodiek onderhoud, veiligheid of mogelijke storingen. Je stapt in jouw ingerichte bus en vertrekt naar je klanten.

 

Jouw klant is blij is dat jij er bent en begeleidt je naar de cv-ketel. Na de ketel te hebben onderzocht en een onderdeel vervangen te hebben werkt alles weer perfect. Je krijgt een bedankje van de klant en met een glimlach stap je met een goed gevoel de bus in. In jouw werkdag bezoek je diverse klanten en kan altijd schakelen met de planner, leidinggevende of het magazijn wanneer je vragen hebt. Je doet het namelijk niet alleen en werkt in een leuk en gezellig team die altijd klaar staan voor hulp en advies. 

 

Je hebt een werkrooster tot 16:30. Door extra werk in de planning kan er soms sprake zijn van overwerk. In dat geval ben je iets later thuis. Onderdeel van de werkzaamheden is het storingsrooster. Dit storingsrooster wordt in overleg met het team bepaald en is ook afhankelijk van drukte en capaciteit. In het storingsdienstrooster ontvangt je een extra bruto vergoeding en de uren in de storingsdienst worden tegen de geldende overwerkpercentages vergoedt. Daarnaast ben je op andere dagen in het rooster (bijvoorbeeld doordeweeks) vrij.
 

Functie-eisen

Je bent een Service Monteur met een afgeronde opleiding binnen de installatietechniek en je vindt het leuk om in de bus ‘van klus naar klus’ te rijden. Je bent netjes en correct tegen de klanten die je bezoekt en je levert service met een glimlach. Ten slotte houd je rekening met de veiligheidseisen die gelden bij de beoefening van je werk.
 

Wat bieden wij?

Energiewacht is een werkgever die het belangrijk vind dat je goed opgeleid bent en voldoet aan de juiste kwalificaties. Daarom zijn er voldoende mogelijkheden voor opleidingen en (bij)scholing. Wij vinden het ook belangrijk dat je je geen zorgen hoeft te maken om randvoorwaarden zoals logistiek, materiaal en gereedschap en daarom zijn deze zaken ook perfect voor elkaar. Alle materialen en gereedschappen zijn bij de Energiewacht aanwezig om je werk op de best mogelijk manier uit te voeren.

 

Je krijgt daarbij betaald volgens de CAO Technisch Installatiebedrijf. Afhankelijk van werkervaring en opleiding is de salarisindicatie voor deze functie €2600-€3000 bruto per maand (exclusief toeslagen en kostenvergoedingen).

  • Je kan worden ingezet in de omgeving van je woonplaats. Wij zijn op zoek naar monteurs in de gehele omgeving van Overijssel, Friesland, Drenthe, Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland.
  • Pensioenregeling via Bedrijfstakpensioenfonds Metaal & Techniek (BPMT);
  • Kledingbudget voor bedrijfskleding, veiligheidsschoenen worden kosteloos verstrekt;
  • Bedrijfsauto met uitrusting van smartphone, tablet en gereedschap;
  • De uren in de storingsdienst worden tegen de geldende overwerkpercentages vergoedt met een extra bruto vergoeding.
  • Parttime werken is bespreekbaar

Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Stuur dan een brief met curriculum vitae per e-mail aan sollicitatie@energiewacht.nl, ter attentie van Bart Otten (recruiter).

 

Solliciteer op deze functie

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten