Werken bij Energiewacht Word jij onze nieuwe Strategisch Inkoper?

Energiewacht is werkzaam in Overijssel, Friesland, Drenthe, Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. In totaal werken er circa 1.000 medewerkers verspreid over 14 vestigingen. Onze organisatie is nog volop in ontwikkeling en er is een grote gedrevenheid om de ambities te realiseren.

 

Wij zijn dan ook een vernieuwende organisatie met een open bedrijfscultuur waarin wij op een professionele, menselijke en collegiale manier met elkaar samenwerken. Kwaliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij dan ook erg belangrijk.

 

Je gaat werken voor een solide bedrijf waar je werkt in de snel veranderende én interessante wereld van Energie en Duurzaamheid. Stap jij in deze rijdende trein?

 
Bij Energiewacht in de regio Enschede is een vacature ontstaan voor een: 

Strategisch inkoper in Enschede

Ben jij een inkoper met goede human skills en ben jij een echte netwerker? Kan jij makkelijk levelen en kent inkoop voor jou geen geheimen?

 

In deze functie houd je je bezig met tenders, contractonderhandelingen, raamwerkafspraken en voorraadbeschikbaarheidsvraagstukken op regionaal en landelijk niveau. Dit om onder andere harmonisatie-, schaal-en efficiency voordelen te realiseren.

 

Wij zoeken een Strategisch Inkoper die ketenbreed kan denken en huidige processen kritisch tegen het licht kan houden. Je kan op meerdere stakeholder niveaus schakelen. Denk hierbij aan de verschillende Servicepartners, Directies, vestigingsmanagers, monteurs en logistiek medewerkers. Je begeeft je op het snijvlak van de interne klant en de externe leveranciers. De verdieping in jouw (interne) klant en je uitstekende human skills zorgen voor een adequaat stakeholdersmanagement.

 

In deze functie is geen uur en geen dag hetzelfde. Het ene moment kan je bezig zijn met een inkooptraject, en het andere moment ben je een operationeel- of contractueel probleem aan het oplossen. Je maakt afspraken met service en onderhoudsleveranciers en onder andere groothandels. Het kan voorkomen dat je verantwoordelijk bent voor de inkoop van brandbeveiligingsaspecten, koffie, werkkleding of meetinstrumenten (NPR). Overige onderdelen van je verantwoordelijkheden zijn voorraadbeschikbaarheid, factuurcontrole, garantieclaimbeheer en budgetbewaking. Je hanteert hierbij de algemeen geldende normen en waarden van het inkoopvakgebied.

 

Bij al je werkzaamheden ben je constant bezig om onze inkoopafdeling naar een hoger niveau te brengen. Ondernemerschap en verbeteringsdrang zijn eigenschappen die jou typeren. Je werkt gecombineerd in Zwolle en in Enschede.

 

In deze functie werk je op de afdeling Inkoop & Facility. Deze afdeling is verantwoordelijk voor inkoop-, facilitair beleid, waarbij prijs/prestatie en procesoptimalisaties een cruciale rol spelen. De afdeling bestaat uit collega’s van Inkoop, Wagenparkbeheer, Management Support, en Interne communicatie. Je werkt ook veel samen met je collega’s van Essent en onze collega service partners Volta, Kemkens en Energiewacht West.

 

Functie-eisen
- Een inkoper in hart en nieren met minimaal 5 jaar werkervaring bij een grotere organisatie in een corporate omgeving. Je beschikt over minimaal NEVI-1, of vergelijkbaar.
- Je hebt een bewezen track record.  
- Je bent gedreven en je toont veel initiatief. Je bent goed in staat om de (interne) klantbehoefte in kaart te brengen en je durft beslissingen te nemen.

- Je werkt gestructureerd, secuur en projectmatig en weet ondanks de dagelijkse hectiek je prioriteiten te stellen. Excel kent voor jou geen geheimen.

- Ervaring met het contracteren van uitbesteed werk is een pre.
 

Wat bieden wij?
- Jouw werkomgeving bij ons bedrijf is een plezierige, afwisselende werkomgeving met enthousiaste en behulpzame collega’s
- Op basis van jouw ervaring ontvang je een maandsalaris van minimaal €4.314,- tot €5.393,- o.b.v. fulltime dienstverband.
- Een dienstverband voor 40 uur per week

- Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metaal en Techniek, waaronder bv. 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen bij een fulltime dienstverband en een pensioenregeling bij PMT
- Jouw arbeidsvoorwaarden worden aangevuld met onze eigen bedrijfsregelingen (zoals bijv. reiskostenvergoeding, een telefoon en laptop van de zaak);

- Wij bieden jou een contract voor de duur van een jaar met de intentie voor een vaste aanstelling.

- Energiewacht biedt diverse leuke extra’s zoals personeelskorting op onze producten, een bedrijfsfitnessregeling, een bonusregeling bij het behalen van de organisatie- en persoonlijke doelstellingen, een actief opleidingsbeleid en een attentieregeling.
 

De procedure bestaat uit twee interviews en een assessment kan mogelijk onderdeel uitmaken van de procedure.
 

Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Stuur dan een brief met curriculum vitae per e-mail aan sollicitatie@energiewacht.nl, ter attentie van Bart Otten (recruiter).

 

Solliciteer op deze functie

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten