Werken bij Energiewacht Word jij een van onze nieuwe Medewerker Klantenservice
Solliciteer direct!

Energiewacht, Geas Energiewacht en Energiewacht bundelen hun krachten en zijn nu Energiewacht. Het werkgebied van Energiewacht bestaat uit Groningen, Friesland, Drenthe, Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Overijssel en Gelderland. Onze drie kantoren staan in Zwolle, Assen en Enschede. De vestigingen zijn Assen, Enschede, Almelo, Hengelo, Doetinchem, Stadskanaal, Nieuw Buinen, Groningen, Leeuwarden, Zwaagdijk, Hoevelaken, Deventer en Steenwijk. Sinds 2015 zijn we volledig onderdeel en daarmee servicepartner van Essent. Samen met de andere servicepartners van Essent hebben we een landelijke dekking.

 

Energiewacht heeft een duidelijke opdracht: Wij willen voor iedereen de nummer 1 verduurzamingspartner in de regio zijn. Wij willen vandaag helpen bij uw persoonlijke energietransitie. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwste duurzame technieken. Onze 1.000 vakspecialisten zetten hun kennis en kunde elke dag in om ruim een half miljoen klanten te helpen. Onze klanten zijn particuliere huishoudens en de zakelijke markt bestaande uit woningbouwverenigingen, vastgoedbeleggers en MKB-bedrijven.

 

Wij zijn dan ook een vernieuwende organisatie met een open bedrijfscultuur waarin wij op een professionele, menselijke en collegiale manier met elkaar samenwerken. Kwaliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij dan ook erg belangrijk.

Je gaat werken voor een solide bedrijf waar je werkt in de snel veranderende én interessante wereld van Energie en Duurzaamheid. Stap jij in deze rijdende trein?

 

Bij Energiewacht in Assen is een vacature (16 tot 32 uur) op de Afdeling Front-Office ontstaan voor een:

Medewerker klantenservice

Als medewerker Klantenservice werk je in een leuk en behulpzaam team op onze vestiging in Assen. In deze functie behandel je telefoontjes en mail van onze klanten met een storing of een onderhoudsverzoek. Je probeert eerst de oorzaak van de storing te achterhalen en uiteindelijk probeer je de klant zo goed mogelijk te helpen. Hierbij plan je afspraken in met monteurs die de storing voor de klant gaan oplossen. Jij bent een belangrijke spil in de service naar onze klanten.  

 

In de functie ben je verantwoordelijk voor de volgende aandachtsgebieden:
- Aannemen en registreren van storingsmeldingen en onderhoudsverzoeken en het zorgdragen voor de verdere afwerking
- Actief benaderen van klanten voor onderhoudsafspraken
- Aannemen en registreren van klachten en zorgdragen voor afhandeling
- Verstrekken van informatie aan de klant
- Aanspreekpunt voor monteurs buiten kantoortijden (o.a. planning, calamiteiten)

 

De vacature is voor minimaal 16 en maximaal 32 uur. Er wordt een bepaalde flexibiliteit gevraagd en je kan dan ook ingepland worden van maandag tot en met zaterdag. De werktijden zijn van 08:00-20:00. Het kan dus ook zijn dat je in de avond (maximaal 2 avonden per week) of op zaterdag (vaak 1x in de 3 weken) ingepland gaat worden. Vaak werk je 8 uur op een dag. Deze situatie past dan ook goed binnen jouw persoonlijke beschikbaarheid. In de winterperiode is het vaak iets drukker (in verband met het stookseizoen).

 

Om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren is er een trainingsprogramma. Dit bestaat uit een theoretisch gedeelte (oefenstof) en praktijkgedeelte (meeluisteren). Na ongeveer twee weken wordt je gekoppeld aan een ervaren collega. Deze ervaren collega zit ook dicht bij je in de buurt, zodat je altijd vragen kan stellen of onduidelijkheden kan bespreken. Na ongeveer drie weken ben je startklaar om zelfstandig de inkomende telefoontjes te behandelen. Je werkt in een team met ongeveer 60 collega’s, waarbij behulpzaamheid en ‘samen’ centraal staan. Dit zorgt dan ook voor een goede en collegiale sfeer, waarin je de ruimte krijgt om het vak te leren in een positieve werkomgeving.

 

Functie-eisen

- Je bent flexibel inzetbaar binnen de genoemde dagen en tijden en je bent een fijne persoonlijkheid binnen het team, waarbij je ook goed zelfstandig kan werken. Bij voorkeur ben je op korte termijn inzetbaar.
- Je bent empathisch, klantgericht en je hebt uitstekende schriftelijke vaardigheden (denk aan het schrijven van mails met de juiste grammatica)

- Je bent in staat om de verwachtingen van de klant te ‘managen’ en ook weerstand binnen een gesprek op de juiste wijze te managen en om te buigen naar een positieve klantbeleving. 

 

Wat bieden wij?

- Jouw werkomgeving bij ons bedrijf is een plezierige, afwisselende werkomgeving met enthousiaste en behulpzame collega’s voor 16 tot 32 uur per week.

- Op basis van jouw ervaring ontvang je een salaris van minimaal €13,50 en maximaal €14,20 bruto per uur.

- Functiegerichte cursussen en/of opleidingen.

- Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metaal en Techniek, waaronder 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en een pensioenregeling bij PMT

- Jouw arbeidsvoorwaarden worden aangevuld met onze eigen bedrijfsregelingen (zoals bijv. reiskostenvergoeding en laptop van de zaak);

- Wij bieden jou een contract voor de duur van een jaar met de intentie voor een vaste aanstelling.

De procedure bestaat uit een interview en een arbeidsvoorwaardengesprek.


Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. 

 

Solliciteer op deze functie

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten