Werken bij Energiewacht Word jij een van onze nieuwe Service coördinator en planner?
Solliciteer direct!

Energiewacht, Geas Energiewacht en Energiewacht bundelen hun krachten en zijn nu Energiewacht. Het werkgebied van Energiewacht bestaat uit Groningen, Friesland, Drenthe, Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Overijssel en Gelderland. Onze drie kantoren staan in Zwolle, Assen en Enschede. De vestigingen zijn Assen, Enschede, Almelo, Hengelo, Doetinchem, Stadskanaal, Nieuw Buinen, Groningen, Leeuwarden, Zwaagdijk, Hoevelaken, Deventer en Steenwijk. Sinds 2015 zijn we volledig onderdeel en daarmee servicepartner van Essent. Samen met de andere servicepartners van Essent hebben we een landelijke dekking.

 

Energiewacht heeft een duidelijke opdracht: Wij willen voor iedereen de nummer 1 verduurzamingspartner in de regio zijn. Wij willen vandaag helpen bij uw persoonlijke energietransitie. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwste duurzame technieken. Onze 1.000 vakspecialisten zetten hun kennis en kunde elke dag in om ruim een half miljoen klanten te helpen. Onze klanten zijn particuliere huishoudens en de zakelijke markt bestaande uit woningbouwverenigingen, vastgoedbeleggers en MKB-bedrijven.

 

Wij zijn dan ook een vernieuwende organisatie met een open bedrijfscultuur waarin wij op een professionele, menselijke en collegiale manier met elkaar samenwerken. Kwaliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij dan ook erg belangrijk.

Je gaat werken voor een solide bedrijf waar je werkt in de snel veranderende én interessante wereld van Energie en Duurzaamheid. Stap jij in deze rijdende trein?

 

Bij Energiewacht in Assen is een vacature ontstaan voor een:

Service Coördinator / Planner Utiliteit

Je werkt op de afdeling Technisch Beheer ISO (Inspectie, Service en Onderhoud) op de locatie van Energiewacht in Assen. Je werkt samen met 14 servicetechnici en 8 collega’ s op de binnendienst. Je werkt in een leuk en open team, waarin je de vrijheid hebt om op een zelfstandige manier te werken. Het team Technisch Beheer kenmerkt zich als een gemotiveerd team met een goede sfeer.

 

In deze functie draag je zorg voor de afhandeling van storingen, de planning, de werkvoorbereiding en onderhoud je veelvuldig contact met de klant.

Jij bent verantwoordelijk voor een efficiënte capaciteitsplanning, materiaalstromen en totale administratieve afhandeling van de werkzaamheden. Binnen deze functie ben je een duizendpoot tussen de afdelingen Technisch Beheer, Contractenbeheer, Commercie en de klant waarbij de dagelijkse uitdaging ligt bij het behouden van een helicopterview. Dit omvat het totale storingsproces, materiaal- en materieelbewaking, beoordelen van rapportages/werkorders en de financiële afronding van het proces behoren hiertoe.


Binnen het team ben jij de verbindende factor tussen het werkveld, de klant en leverancier. Je weet meerdere ballen hoog te houden en je bent een persoonlijkheid die prettig in de omgang is. Je bent in staat om knelpunten te signaleren en verbetervoorstellen aan te dragen op het gebied van standaardisatie, continue verbeteren en innovatie. Indien noodzakelijk ben je bereid om je werkdag te verlengen. In deze functie werk je in de interessante wereld van Energie en Duurzaamheid.
 

Functie-eisen
- Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en minimaal een MBO 3 afgeronde opleiding. Je hebt bij voorkeur ervaring als servicetechnicus of werkvoorbereider.

- Je bent een goede sparringpartner voor klant en servicetechnici
- Je kan goed organiseren, werkt planmatig en gestructureerd en beschikt over goede communicatieve vaardigheden

- Je hebt ruime ervaring met software als MS Excel, Word, Outlook en bij voorkeur MS Dynamics is een pre, evenals ervaring in de koeltechniek. 

 

Wat bieden wij?

- Jouw werkomgeving bij ons bedrijf is een plezierige, afwisselende werkomgeving met enthousiaste en behulpzame collega’s

- Een dienstverband voor 40 uur per week 

- Op basis van jouw ervaring ontvang je een maandsalaris van minimaal €2667,- en maximaal €3080,-. 

- Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metaal en Techniek, waaronder 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen bij een fulltime dienstverband en een pensioenregeling bij PMT

- Jouw arbeidsvoorwaarden worden aangevuld met onze eigen bedrijfsregelingen (o.a. reiskostenvergoeding).

- En wij bieden jou, bij gebleken geschiktheid, een aanstelling voor de duur van een jaar.


Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Stuur dan een brief met curriculum vitae per e-mail aan sollicitatie@energiewacht.nl, ter attentie van Bart Otten (recruiter). Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. 

 

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten