Werken bij Energiewacht Word jij onze nieuwe Vestigingsleider in Deventer?

Energiewacht BV is per 1 januari 2021 de nieuwe naam van hét servicebedrijf van Essent in Noordoost Nederland. Energiewacht BV is een bundeling van krachten van Energiewacht Groep in Zwolle, Energiewacht NV in Assen en Geas Energiewacht in Energiewacht is werkzaam in Overijssel, Friesland, Drenthe, Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. In totaal werken er circa 1000 medewerkers verspreid over 14 vestigingen. Onze nieuwe organisatie is nog volop in ontwikkeling en er is een grote gedrevenheid om de ambities te realiseren. Bij Energiewacht zit je in het hart van de verandering en krijg je de mogelijkheid om mede vorm te geven aan de nieuwe organisatie.

 

Wij helpen klanten met de juiste keuze om zo hun huis of bedrijfspand duurzaam en energiezuinig te maken met als doel de CO2-uitstoot te verminderen en de volgende stap te zetten in de energietransitie. Dit doen wij door het aanbieden van en adviseren over energiebesparende en duurzame maatregelen, zoals zonnepanelen, isolatie, warmtepompen, verwarming, service & onderhoud en installatie. Kortom, Energiewacht voorziet in een totaalpakket aan energieoplossingen uitgevoerd door een top team van medewerkers.

 

Wij zijn dan ook een vernieuwende organisatie met een open bedrijfscultuur waarin wij op een professionele, menselijke en collegiale manier met elkaar samenwerken. Kwaliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij dan ook erg belangrijk. 

 

 

 

Bij Energiewacht in Deventer is een vacature ontstaan voor een:

 

Vestigingsleider Service & Onderhoud

 

Ben je een natuurlijk leider en spreekt leidinggeven in een technische omgeving je aan? Krijg je energie in het realiseren van een gezamenlijke doelstelling en ben jij een verbinder?  

In deze functie werk je onder leiding van de Regiomanager (Service en Onderhoud). Je werkt op de vestiging in Deventer met een team van ongeveer 30 collega’s. Hierbij geef je leiding aan de medewerkers van de vestiging waaronder 22 monteurs, de planning, de bedrijfsadministratie en de logistiek. Je werkt in deze functie ook samen met andere vestigingsleiders binnen Noordoost Nederland en de afdeling Commercie. De werktijden zijn van 08:00-16:30 en het betreft een functie voor 38 uur per week.

 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de volgende aandachtsgebieden:

 • Je weet richting en sturing te geven aan individuele medewerkers in de dagelijkse operatie en teamleden te motiveren in het realiseren van de doelstellingen
 • Je draagt zorg voor een goede kwantitatieve en kwalitatieve bezetting van mensen en middelen voor de uitvoering van de planning van de buitendienst, logistiek en de bedrijfsadministratie
 • Je weet knelpunten structureel op te lossen door verbeterplannen op te stellen en deze succesvol te realiseren.
 • Je realiseert gezamenlijk beleid op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu  

In deze functie heb je een veelzijdige en afwisselende baan. Door jouw coachende leiderschapsstijl gaan je collega’s met plezier naar het werk en is er sprake van een goed functionerend team. Je organiseert tevens overleggen met je team en toolbox meetings om gezamenlijk de speerpunten als team te realiseren. In deze functie bezoek en rapporteer je aan woningbouwcorporaties en bespreek je eventuele issues met je klanten. Jouw team is namelijk verantwoordelijk voor een uitstekende dienstverlening voor onze klanten in het werkgebied van Deventer op het gebied van Service & Onderhoud.

Functie-eisen

 • Je beschikt over uitstekende managementvaardigheden op het gebied van gesprekstechnieken, stijl van leiding geven en bedrijfsvoering (het liefst in een technische omgeving)
 • Hbo diploma op het gebied van bedrijfskunde of op technisch gebied
 • Je beschikt over organisatiesensitiviteit en je durft beslissingen te nemen

Wat bieden wij?

 • Jouw werkomgeving bij ons bedrijf is een plezierige, afwisselende werkomgeving met enthousiaste en behulpzame collega’s
 • Functiegerichte cursussen en/of opleidingen (denk hierbij aan leiderschapstrainingen, 9-grid, lean trainingen e.d.).
 • Op basis van jouw ervaring ontvang je een maandsalaris van minimaal €3754,- en maximaal €4693,- o.b.v. fulltime dienstverband.
 • Een dienstverband voor 38 uur per week 
 • Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metaal en Techniek, waaronder bv. 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen bij een fulltime dienstverband en een pensioenregeling bij PMT
 • Jouw arbeidsvoorwaarden worden aangevuld met onze eigen bedrijfsregelingen (zoals bijv. reiskostenvergoeding, een telefoon en laptop van de zaak);
 • Wij bieden jou een contract voor de duur van een jaar met de intentie voor een vaste aanstelling.

 

 De procedure bestaat uit twee interviews. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

 

Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Stuur dan een brief met curriculum vitae per e-mail aan sollicitatie@energiewacht.nl, ter attentie van Bart Otten (recruiter). 

 

Solliciteer op deze functie

 

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten