Werken bij Energiewacht Word jij een van onze nieuwe Vestigingsplanner in Steenwijk?

Energiewacht, Geas Energiewacht en Energiewacht bundelen hun krachten en zijn nu Energiewacht. Het werkgebied van Energiewacht bestaat uit Groningen, Friesland, Drenthe, Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Overijssel en Gelderland. Onze drie kantoren staan in Zwolle, Assen en Enschede. De vestigingen zijn Assen, Enschede, Almelo, Hengelo, Doetinchem, Stadskanaal, Nieuw Buinen, Groningen, Leeuwarden, Zwaagdijk, Hoevelaken, Deventer en Steenwijk. Sinds 2015 zijn we volledig onderdeel en daarmee servicepartner van Essent. Samen met de andere servicepartners van Essent hebben we een landelijke dekking.

 

Energiewacht heeft een duidelijke opdracht: Wij willen voor iedereen de nummer 1 verduurzamingspartner in de regio zijn. Wij willen vandaag helpen bij uw persoonlijke energietransitie. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwste duurzame technieken. Onze 1.000 vakspecialisten zetten hun kennis en kunde elke dag in om ruim een half miljoen klanten te helpen. Onze klanten zijn particuliere huishoudens en de zakelijke markt bestaande uit woningbouwverenigingen, vastgoedbeleggers en MKB-bedrijven.

 

Wij zijn dan ook een vernieuwende organisatie met een open bedrijfscultuur waarin wij op een professionele, menselijke en collegiale manier met elkaar samenwerken. Kwaliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij dan ook erg belangrijk.

Je gaat werken voor een solide bedrijf waar je werkt in de snel veranderende én interessante wereld van Energie en Duurzaamheid. Stap jij in deze rijdende trein?

 

Bij Energiewacht in Steenwijk is in verband met uitbreiding en groei een vacature ontstaan voor een:

Vestigingsplanner (38 uur per week)

Heb jij ervaring als planner? Kan jij goed samenwerken met je interne collega’s om gezamenlijk de planning juist te organiseren? Kan jij snel schakelen en ben je stressbestendig?

 

In de functie van vestigingsplanner in Steenwijk zorg je dat de beschikbare capaciteit goed aansluit bij de werkvoorraad voor de komende vier weken. Hierbij kan je denken aan het toewijzen van opdrachten (plannen) van onderhoud, storingen, inspectiebeurten en het plaatsen van onderdelen.

 

In het kort zijn onderstaand je verantwoordelijkheidsgebieden:

 • Je bewaakt en verdeelt opnieuw geëscaleerde opdrachten (m.b.v. Visitour)
 • Je plant afspraken met betrekking tot het plaatsen van onderdelen
 • Je behandelt operationele vragen en klachtafhandeling vanuit WoCo’s en klanten.
 • Je zorgt voor de juiste data en analyses om de planning, benutting en effectiviteit optimaal te laten verlopen.

 

Deze functie is zeer gevarieerd en elke dag brengt weer een andere dynamiek en afwisseling met zich mee. Je hebt in deze functie veel contact met klanten en met je interne collega’s van de administratie, logistiek en de monteurs.
 

 Functie-eisen

 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie als planner
 • Je bent stressbestendig en je kan goed samenwerken binnen een team en de andere afdelingen binnen Energiewacht
 • Je bent besluitvaardig, assertief en je kan snel schakelen
 • Bij voorkeur ben je op korte termijn beschikbaar en woon je in de omgeving van Steenwijk.
   

Wat bieden wij?

 • Jouw werkomgeving bij ons bedrijf is een plezierige, afwisselende werkomgeving in een leuk team met enthousiaste en behulpzame collega’s;
 • Een dienstverband voor 38 uur  
 • Op basis van jouw ervaring ontvang je een maandsalaris van minimaal €2667,- en maximaal €3080,- o.b.v. fulltime dienstverband;
 • Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metaal en Techniek, waaronder bv. 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen bij een fulltime dienstverband en een pensioenregeling bij PMT
 • Jouw arbeidsvoorwaarden worden aangevuld met onze eigen bedrijfsregelingen (zoals bijv reiskostenvergoeding).

 

Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Stuur dan een brief met curriculum vitae per e-mail aan sollicitatie@energiewacht.nl, ter attentie van Bart Otten (recruiter).

 

Solliciteer op deze functie

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten