Werken bij Energiewacht Word jij onze nieuwe Werkvoorbereider en planner

Energiewacht is werkzaam in Overijssel, Friesland, Drenthe, Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. In totaal werken er circa 1.000 medewerkers verspreid over 14 vestigingen. Onze organisatie is nog volop in ontwikkeling en er is een grote gedrevenheid om de ambities te realiseren.

 

Wij zijn dan ook een vernieuwende organisatie met een open bedrijfscultuur waarin wij op een professionele, menselijke en collegiale manier met elkaar samenwerken. Kwaliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij dan ook erg belangrijk.

 

Je gaat werken voor een solide bedrijf waar je werkt in de snel veranderende én interessante wereld van Energie en Duurzaamheid. Stap jij in deze rijdende trein?

 
Bij Energiewacht in Doetinchem is een vacature ontstaan voor een: 
 

Werkvoorbereider / Planner (38 uur) 

Heb jij ervaring als Werkvoorbereider/Planner? Kan jij goed samenwerken met je interne collega’s om gezamenlijk de planning juist te organiseren? Kan jij snel schakelen en ben je stressbestendig?

 

In de functie van Werkvoorbereider/Planner zorg je dat de beschikbare capaciteit goed aansluit bij de werkvoorraad. Hierbij kan je denken aan de organisatie, planning, werkvoorbereiding, de logistiek en het bestellen van materialen. Je werkt voor de afdeling Ventilatiebeheer. Op deze afdeling werken ongeveer 5 ventilatiemonteurs. Jij zorgt voor de organisatie van de  dagelijkse werkzaamheden en zorgt dat alle randzaken op de juiste manier georganiseerd zijn.

 

In deze functie kan je rekening houden met de volgende verdeling: 50% van de werkzaamheden bestaan uit de werkvoorbereiding. Je bekijkt welke benodigdheden, hulpmiddelen en materialen er nodig zijn en bestelt deze waar nodig. Door jouw optimale werkvoorbereiding zorg je dat de monteurs goed georganiseerd en met een volledig pakket aan hulpmiddelen en materialen onze klanten kunnen bezoeken.

 

Ongeveer 30% van de tijd houd je je bezig met de logistiek. Je hebt een goed overzicht van de materialen en onderdelen in het magazijn en legt deze klaar voor de monteurs. Ten slotte houd je je ongeveer 20% van de tijd bezig met de planning van de monteurs.

 

Deze functie is zeer gevarieerd en elke dag brengt weer een andere dynamiek en afwisseling met zich mee. Je hebt in deze functie veel contact met klanten en met je interne collega’s van de administratie, logistiek en de (ventilatie) monteurs.

 

De werktijden zijn van 08:00-16:30 uur. Je zult ingewerkt worden in Enschede en op termijn gaan werken op de vestiging in Doetinchem

 

 Functie-eisen

 

-Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie als planner en werkvoorbereider in de installatie of ventilatietechniek

 

-Je bent stressbestendig en je kan goed samenwerken binnen een team en de andere afdelingen binnen Energiewacht

 

-Je bent besluitvaardig, assertief en je kan snel schakelen

 

-Bij voorkeur ben je op korte termijn beschikbaar en woon je in de omgeving van Doetinchem.

 

Wat bieden wij?

-Jouw werkomgeving bij ons bedrijf is een plezierige, afwisselende werkomgeving in een leuk team met enthousiaste en behulpzame collega’s;

 

-Een dienstverband voor 40 uur  

 

-Wij bieden jou een contract voor de duur van een jaar met de intentie voor een vaste aanstelling.

 

-Op basis van jouw ervaring ontvang je een maandsalaris van minimaal €2893,- en maximaal €3536,- o.b.v. fulltime dienstverband;

 

-Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Technisch Installatiebedrijf, waaronder 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen bij een fulltime dienstverband en een pensioenregeling bij PMT.

 

-Jouw arbeidsvoorwaarden worden aangevuld met onze eigen bedrijfsregelingen (zoals bijvoorbeeld reiskosten, telefoon en laptop van de zaak).

 

-Energiewacht biedt diverse leuke extra’s zoals personeelskorting op onze producten, een bedrijfsfitnessregeling, een bonusregeling bij het behalen van de organisatie- en persoonlijke doelstellingen, een actief opleidingsbeleid en een attentieregeling;

 

-Wij bieden je een contract voor de duur van een jaar met de intentie voor een vaste aanstelling.

 

Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Stuur dan een brief met curriculum vitae per e-mail aan sollicitatie@energiewacht.nl, ter attentie van Bart Otten (recruiter).

 

Solliciteer op deze functie

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten