Werken bij Energiewacht Word jij onze nieuwe Werkvoorbereider/Planner?

Energiewacht BV is per 1 januari 2021 de nieuwe naam van hét servicebedrijf van Essent in Noordoost Nederland. Energiewacht BV is een bundeling van krachten van Energiewacht Groep in Zwolle, Energiewacht NV in Assen en Geas Energiewacht in Enschede. Energiewacht is werkzaam in Overijssel, Friesland, Drenthe, Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. In totaal werken er circa 1.000 medewerkers verspreid over 14 vestigingen. Onze nieuwe organisatie is nog volop in ontwikkeling en er is een grote gedrevenheid om de ambities te realiseren. Bij Energiewacht zit je in het hart van de verandering en krijg je de mogelijkheid om mede vorm te geven aan de nieuwe organisatie.
 

Wij zijn dan ook een vernieuwende organisatie met een open bedrijfscultuur waarin wij op een professionele, menselijke en collegiale manier met elkaar samenwerken. Kwaliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij dan ook erg belangrijk.

 

Bij Energiewacht in Doetinchem is in verband met uitbreiding en groei een vacature ontstaan voor een:

 

Werkvoorbereider/Planner (38 uur per week)   

 

Heb jij ervaring als Werkvoorbereider/Planner? Kan jij goed samenwerken met je interne collega’s om gezamenlijk de planning juist te organiseren? Kan jij snel schakelen en ben je stressbestendig?

 

In de functie van Werkvoorbereider/Planner zorg je dat de beschikbare capaciteit goed aansluit bij de werkvoorraad. Hierbij kan je denken aan de organisatie, planning, werkvoorbereiding, de logistiek en het bestellen van materialen. Je werkt voor de afdeling Ventilatiebeheer. Op deze afdeling werken ongeveer 5 ventilatiemonteurs. Jij zorgt voor de organisatie van de  dagelijkse werkzaamheden en zorgt dat alle randzaken op de juiste manier georganiseerd zijn.

 

In deze functie kan je rekening houden met de volgende verdeling: 50% van de werkzaamheden bestaan uit de werkvoorbereiding. Je bekijkt welke benodigdheden, hulpmiddelen en materialen er nodig zijn en bestelt deze waar nodig. Door jouw optimale werkvoorbereiding zorg je dat de monteurs goed georganiseerd en met een volledig pakket aan hulpmiddelen en materialen onze klanten kunnen bezoeken.

 

Ongeveer 30% van de tijd houd je je bezig met de logistiek. Je hebt een goed overzicht van de materialen en onderdelen in het magazijn en legt deze klaar voor de monteurs. Ten slotte houd je je ongeveer 20% van de tijd bezig met de planning van de monteurs.

 

Deze functie is zeer gevarieerd en elke dag brengt weer een andere dynamiek en afwisseling met zich mee. Je hebt in deze functie veel contact met klanten en met je interne collega’s van de administratie, logistiek en de (ventilatie) monteurs.

 

De werktijden zijn van 08:00-16:30. Je zult ingewerkt worden in Enschede en op termijn gaan werken op de vestiging in Doetinchem

 Functie-eisen

 

- Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie als planner en werkvoorbereider in de installatie of ventilatietechniek

- Je bent stressbestendig en je kan goed samenwerken binnen een team en de andere afdelingen binnen Energiewacht

- Je bent besluitvaardig, assertief en je kan snel schakelen

- Bij voorkeur ben je op korte termijn beschikbaar en woon je in de omgeving van Doetinchem.

 

Wat bieden wij?

- Jouw werkomgeving bij ons bedrijf is een plezierige, afwisselende werkomgeving in een leuk team met enthousiaste en behulpzame collega’s.

- Een dienstverband voor 38 uur.

- Wij bieden jou een contract voor de duur van een jaar met de intentie voor een vaste aanstelling.

- Op basis van jouw ervaring ontvang je een maandsalaris van minimaal €2667,- en maximaal €3080,- o.b.v. fulltime dienstverband;

- Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metaal en Techniek, waaronder bv. 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen bij een fulltime dienstverband en een pensioenregeling bij PMT

- Jouw arbeidsvoorwaarden worden aangevuld met onze eigen bedrijfsregelingen (zoals bijv reiskostenvergoeding).

 

Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Stuur dan een brief met curriculum vitae per e-mail aan sollicitatie@energiewacht.nl, ter attentie van Bart Otten (recruiter).

 

Solliciteer op deze functie

 

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten