Vrijblijvend adviesgesprek over zonnepanelen Onze adviseurs helpen u graag!
Advies aanvragen

Laat u gratis en vrijblijvend adviseren

Tijdens een adviesgesprek kijkt een van onze adviseurs wat er mogelijk is in uw persoonlijke situatie. Onze adviseur kijkt of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en hoeveel zonnenelen bij u op kunnen leveren. Daarnaast berekent onze adviseur hoe u optimaal kunt profiteren van alle subsidies en leningen en maakt vrijblijvend een offerte afgestemd op uw situatie.

 

Om een lange levensduur van de zonnepanelen te kunnen garanderen is een vakkundige installatie van groot belang. Bij Energiewacht zit een gedegen installatie uiteraard in het pakket. De fabrikant geeft 25 jaar rendementsgarantie en tot wel 25 jaar productgarantie op de zonnepanelen en omvormer.

Gratis BTW-teruggave service t.w.v. €149,95

Kiest u voor zonnepanelen van Energiewacht? Dan vragen wij de BTW t.w.v. €149,95 gratis voor u terug! Bij een gemiddelde zonnepanelenset kan deze teruggave al oplopen tot €1.000,-! Dit zorgt gemiddeld voor een terugverdientijd van 1-2 jaar korter!

Vraag een adviesgesprek aan

Bij Energiewacht snappen wij dat u zonnepanelen niet zomaar aanschaft. Wij helpen u daarom graag bij uw keuze. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Liever een online offerte binnen 1 werkdag? Dat kan natuurlijk ook!

 

Aanhef:
Voornaam:*
Tussenvoegsel:
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Gemeente:
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:

Energiewacht verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten