Bedankt voor uw interesse in onze zonnepanelen Wij nemen snel contact met u op

Bedankt voor uw aanvraag!

Bekijk hieronder wat wij nu voor u gaan doen.

 

We sturen u per mail een bevestiging van uw aanvraag.
U ontvangt meer informatie over onze zonnepanelen in uw mailbox.

 

We voorzien u van deskundig en merkonafhankelijk advies.

Binnen enkele dagen krijgt u een persoonlijk aanbod toegestuurd. Mochten wij nog vragen hebben, dan wordt u door één van onze adviseurs gebeld. Ondertussen kunt u ook met al uw vragen bij hem of haar terecht.

 

Bij akkoord wordt een datum gepland voor de installatie.
De zonnepanelen worden vakkundig geplaatst. Zo kunt u direct al besparen op uw energierekening!

 

Tot slot helpen wij u met de btw-teruggave op de zonnepanelen.
Bij een gemiddeld zonnepaneelsysteem geeft dat een voordeel van wel €800,- tot €1.000,-! 

 

 

Hoe werkt salderen met zonnepanelen? Lees hier meer over op onze kennisbank.

 

Indien blijkt dat uw adres niet binnen ons werkgebied valt, zullen deze stappen door onze partner in uw regio worden ondernomen. Hier hoeft u verder niets voor te doen.

 

Wij ontzorgen u graag!

Energiewacht ontzorgt u geheel op het gebied van het binnenklimaat. Hierdoor bespaart u op uw energiekosten. Heeft u al eens nagedacht over een nieuwe energiezuinige CV-ketel of uw woning isoleren? Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte!

Altijd de beste service voor u

Bij Energiewacht streven we naar het leveren van een optimale service op alle fronten. Het kan echter zo zijn dat u niet woonachtig bent binnen ons werkgebied. Mocht dit het geval zijn, dan sturen we uw aanvraag automatisch door naar de servicepartner binnen uw regio.


In de kaart hieronder ziet u welke partner uw aanvraag dan in behandeling zal nemen. Al onze partners zijn onderdeel van Essent. Hierdoor kunt u er op vertrouwen dat zij u met dezelfde expertise zullen benaderen.

 

 

Twijfelt u nog of u binnen ons werkgebied valt? Vul dan in het veld hieronder uw postcode in en zie direct welke partner u zal benaderen.

 

Kunnen wij u nog ergens mee van dienst zijn?

We helpen u maar al te graag! Heeft u misschien behoefte aan:

 

Antwoord op al uw vragen

 

Misschien staat het antwoord al wel op onze website. Neemt u maar eens een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan direct contact op met een van onze specialisten via 088 - 555 3000.

Meer energie besparen

 

Het plaatsen van zonnepanelen is al een flinke stap in de goede richting, maar u kunt nog veel meer doen om uw eneriekosten omlaag te brengen. Denk bijvoorbeeld aan isolatie en ventilatie, maar ook aan een warmtepomp!

Meer informatie over ons

 

We kunnen natuurlijk zelf heel veel vertellen over wie wij zijn en wat wij doen, maar onze klanten kunnen dat misschien nog veel beter. Bekijk onze recensies of neem eens een kijkje op een van onze social media kanalen.

 

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten