LG NeON Black zonnepanelen Profiteer nú! Gratis btw teruggave service t.w.v. € 149,95 Meer informatie

Zonnepanelen met het hoogste rendement 

De zonnepanelen van LG hebben een zeer hoge opbrengst. Per jaar kunt u met één zonnepaneel tot wel 281 kWh opwekken! De zonnepanelen zijn onder andere TÜV, CE en ICE gecertificeerd. LG is een grote én natuurlijk een zeer bekende speler in de markt.

 

Type LG NeOn2 325 WP & 330 WP 

Energiewacht Groep plaatst zonnepanelen in combinatie met omvormers van Omnik en maakt gebruikt van SolarEdge optimizers wanneer nodig. De LG NeON2 zonnepanelen zijn volledig zwart gekleurd is. Dit zorgt voor een esthetisch geheel op uw dak. Een paneel heeft de afmeting van 1686 x 1016 mm en een vermogen van 325 of 330 WP. 

 

  • Geheel zwart (geen metalen lijnen door CELLO technologie)
  • IEC 61215 Klasse A voor systeemspanning tot 1000V
  • IEC 61215 getest en gecertificeerd
  • Geproduceerd in ISO 9001
  • Erkend met het TOP Brand PV kenmerk


 Vraag een online offerte aan

Vul hier uw gegevens in en wij voorzien u binnen 1 werkdag van een offerte op maat!

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

 

Nu met gratis BTW-teruggave service t.w.v.  €149,95!

Kiest u voor zonnepanelen van Energiewacht Groep dan kunt u de btw op aanschaf en montage van uw zonnepanelensysteem terugvragen bij de Belastingdienst. Bij een gemiddeld zonnepanelensysteem kan deze teruggave oplopen tot € 1.000,-! De terugverdientijd van het systeem loopt hiermee terug met 1-2 jaar. 

Met onze gratis btw-teruggaveservice t.w.v. € 149,95 regelen wij voor u deze teruggave van btw zodat u nergens omkijken naar heeft!