SolarWatt zonnepanelen Profiteer nú! Gratis btw teruggave service t.w.v. € 149,95 Meer informatie

Zonnepanelen voor een scherpe prijs

De zonnepanelen SolarWatt zijn grotendeels zwart gekleurd. Dit zorgt voor een esthetisch geheel van uw dak. De panelen zijn onder andere TÜV, CE en ICE gecertificeerd.

 

SolarWatt 305Wp

De zonnepanelen van SolarWatt zijn grotendeels zwart gekleurd is. Dit zorgt voor een esthetisch geheel op uw dak. Een paneel heeft de afmeting van 1680 x 990 mm en een vermogen van 305 Wp. 

 

  • Super lichtgewicht, dankzij glas van slechts 2 mm dik 
  • IEC 61730 Klasse A voor systeemspanning tot 1000V
  • IEC 61215 getest en gecertificeerd
  • Geproduceerd in ISO 9001


 

 Vraag een online offerte aan

Vul hier uw gegevens in en wij voorzien u binnen 1 werkdag van een offerte op maat!

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

 

Nu met gratis BTW-teruggave service t.w.v.  €149,95!

Kiest u voor zonnepanelen van Energiewacht Groep dan kunt u de btw op aanschaf en montage van uw zonnepanelensysteem terugvragen bij de Belastingdienst. Bij een gemiddeld zonnepanelensysteem kan deze teruggave oplopen tot € 1.000,-! De terugverdientijd van het systeem loopt hiermee terug met 1-2 jaar. 

Met onze gratis btw-teruggaveservice t.w.v. € 149,95 regelen wij voor u deze teruggave van btw zodat u nergens omkijken naar heeft!