Hoeveel brengen zonnepanelen op? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze!
Meer informatie

Hoeveel brengen zonnepanelen op?

Een van de eerste vragen die u zichzelf misschien stelt bij het oriënteren op zonnepanelen is “Hoeveel brengen zonnepanelen eigenlijk op?”. De opbrengst en het rendement van zonnepanelen hangen sterk af van het vermogen van de zonnepanelen en hoe deze op uw woning geplaatst zullen worden. De zonnepanelen geven een optimaal rendement bij de juiste positie en hellingshoek ten opzichte van de zon. 
Er zijn verschillende factoren die van invloed kunnen zijn bijvoorbeeld een dak op het noorden of schaduw van een boom. In vele gevallen, levert dit nog steeds een goede en rendabele opbrengst op. U kunt u wel voorstellen dat de opbrengst van zonnepanelen per situatie verschillend is. De opbrengst voor uw specifieke situatie is uit te rekenen door een van onze specialisten bij Energiewacht.

 

Eenvoudig en snel bekijken wat u kunt verdienen met zonnepanelen? Doe de zonnepanelencheck!

 

Doe de zonnepanelencheck!

 

Om een lange levensduur van de zonnepanelen te kunnen garanderen is een vakkundige installatie van groot belang. Bij Energiewacht zit een gedegen installatie uiteraard in het pakket. Om de daad bij het woord te voegen krijgt u tot wel 25 jaar productgarantie en 25 jaar rendementsgarantie vanuit de fabrikant.  

 

Het vermogen van zonnepanelen in Wattpiek

Een andere belangrijke graadmeter bij het aanschaffen van zonnepanelen is het vermogen van de zonnepanelen. Hoeveel brengen de zonnepanelen op? Deze opbrengst wordt voor het grootste gedeelte bepaald door het vermogen, dat wordt uitgedrukt in Wp (Wattpiek). Wattpiek geeft aan wat het vermogen is van de zonnepanelen onder gunstige en vaste omstandigheden in een laboratoriumsituatie, de zogenaamde standaard test condities. U kunt hierbij denken aan:
1. Sterkte van de invallende zonnestralen
2. Richting van de invallende zonnestralen
3. Zonnespectrum 
4. Temperatuur van de zonnecel

 

 

Wij helpen u graag!

Bij Energiewacht snappen wij dat u zonnepanelen niet zomaar aanschaft en dat u graag wilt weten wat zonnepanelen op uw woning opbrengen. Wij helpen u daarom graag bij het maken van uw keuze. 

 

Aanhef:
Voornaam:*
Tussenvoegsel:
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Gemeente:
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:

Energiewacht verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht
 

Type zonnepanelen van Energiewacht

Bij Energiewacht kunt u zonnepanelen aanschaffen met een verschillend vermogen en opbrengst. Laat u goed informeren welk type zonnepaneel en de opbrengst daarvan het beste bij uw situatie past. 

 

Bekijk onze type panelen

 

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten