Hoeveel brengen zonnepanelen op? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze! Meer informatie

Hoeveel brengen zonnepanelen op?

Een van de eerste vragen die u zichzelf misschien stelt bij het oriënteren op zonnepanelen is “Hoeveel brengen zonnepanelen eigenlijk op?”. De opbrengst en het rendement van zonnepanelen hangen sterk af van het vermogen van de zonnepanelen en hoe deze op uw woning geplaatst zullen worden. De zonnepanelen geven een optimaal rendement bij de juiste positie en hellingshoek ten opzichte van de zon. 
Er zijn verschillende factoren die van invloed kunnen zijn bijvoorbeeld een dak op het noorden of schaduw van een boom. In vele gevallen, levert dit nog steeds een goede en rendabele opbrengst op. U kunt u wel voorstellen dat de opbrengst van zonnepanelen per situatie verschillend is. De opbrengst voor uw specifieke situatie is uit te rekenen door een van onze specialisten bij Energiewacht Groep.

 

Eenvoudig en snel bekijken wat u kunt verdienen met zonnepanelen? Doe de zonnepanelencheck!

 

Doe de zonnepanelencheck!

 

Het vermogen van zonnepanelen in Wattpiek

Een andere belangrijke graadmeter bij het aanschaffen van zonnepanelen is het vermogen van de zonnepanelen. Hoeveel brengen de zonnepanelen op? Deze opbrengst wordt voor het grootste gedeelte bepaald door het vermogen, dat wordt uitgedrukt in Wp (Wattpiek). Wattpiek geeft aan wat het vermogen is van de zonnepanelen onder gunstige en vaste omstandigheden in een laboratoriumsituatie, de zogenaamde standaard test condities. U kunt hierbij denken aan:
1. Sterkte van de invallende zonnestralen
2. Richting van de invallende zonnestralen
3. Zonnespectrum 
4. Temperatuur van de zonnecel

 

 

Wij helpen u graag!

Bij Energiewacht Groep snappen wij dat u zonnepanelen niet zomaar aanschaft en dat u graag wilt weten wat zonnepanelen op uw woning opbrengen. Wij helpen u daarom graag bij het maken van uw keuze. 

 

Aanhef:
Voornaam:*
Tussenvoegsel:
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Gemeente:
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht
 

Type zonnepanelen van Energiewacht Groep

Bij Energiewacht Groep kunt u zonnepanelen aanschaffen met een verschillend vermogen en opbrengst. U heeft de keuze uit zonnepanelen met een vermogen van 295 Wp of 305 Wp. Laat u goed informeren welk type zonnepaneel en de opbrengst daarvan het beste bij uw situatie past. 

 

Bekijk onze type panelen

 

Had u nou maar zonnepanelen!

De zomer gaat gewoon door. Bereken hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen!

Sluiten