Wat zijn de afmetingen van zonnepanelen? Alle gegevens voor u op een rijtje
Meer informatie

Wat zijn de afmetingen van zonnepanelen?

De zonnepanelen van Energiewacht Groep zijn van het merk JA Solar en SolarWatt. De zonnepanelen van deze merken zijn kwalitatief hoogwaardig. 
 

Opstelling van de zonnepanelen

Wanneer u kiest voor zonnepanelen van Energiewacht Groep, maakt onze adviseur een plan voor uw dak. Hij kan door middel van satellietbeelden gemakkelijk de positie van zonnepanelen op uw dak bepalen. Hierbij wordt rekening gehouden met bijvoorbeeld een eventuele dakkapel, dakraam, schoorsteen, etc. De panelen kunnen horizontaal of verticaal geplaatst worden, zodat het altijd één mooi geheel wordt op uw dak.

 

Snel en eenvoudig kijken hoeveel u kunt verdienen met zonnepanelen? Doe de zonnepanelencheck!

 

Doe de zonnepanelencheck!

 

Om een lange levensduur van de zonnepanelen te kunnen garanderen is een vakkundige installatie van groot belang. Bij Energiewacht Groep zit een gedegen installatie uiteraard in het pakket. Om de daad bij het woord te voegen geven we 25 jaar rendementsgarantie en 12 jaar productgarantie op de zonnepanelen en omvormers.

 

Gratis BTW-teruggave service t.w.v. € 149,95

Kiest u voor zonnepanelen van Energiewacht Groep dan kunt u de btw op aanschaf en montage van uw zonnepanelensysteem terugvragen bij de Belastingdienst. Bij een gemiddeld zonnepanelensysteem kan deze teruggave oplopen tot € 1.000,-! De terugverdientijd van het systeem loopt hiermee terug met 1-2 jaar. 

Met onze gratis btw-teruggaveservice t.w.v. € 149,95 regelen wij voor u deze teruggave van btw zodat u nergens omkijken naar heeft!

 

Bekijk de actie


Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw dak kunnen?  

Wilt u weten hoeveel zonnepanelen op uw dak geplaatst kunnen worden en hoeveel energie deze opwekken? Laat dan uw gegevens achter in het contactformulier. U ontvangt zo snel mogelijk meer informatie!

 

Aanhef:
Voornaam:*
Tussenvoegsel:
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Gemeente:
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht