Wat zijn de afmetingen van zonnepanelen? Alle gegevens voor u op een rijtje Meer informatie

Wat zijn de afmetingen van zonnepanelen?

De zonnepanelen van Energiewacht Groep zijn van het merk JA Solar, LG en SolarWatt. De zonnepanelen van deze merken zijn kwalitatief hoogwaardig. 
 

Opstelling van de zonnepanelen

Wanneer u kiest voor zonnepanelen van Energiewacht Groep, maakt onze adviseur een plan voor uw dak. Hij kan door middel van satellietbeelden gemakkelijk de positie van zonnepanelen op uw dak bepalen. Hierbij wordt rekening gehouden met bijvoorbeeld een eventuele dakkapel, dakraam, schoorsteen, etc. De panelen kunnen horizontaal of verticaal geplaatst worden, zodat het altijd één mooi geheel wordt op uw dak.

 

Gratis BTW-teruggave service t.w.v. € 149,95

Kiest u voor zonnepanelen van Energiewacht Groep dan kunt u de btw op aanschaf en montage van uw zonnepanelensysteem terugvragen bij de Belastingdienst. Bij een gemiddeld zonnepanelensysteem kan deze teruggave oplopen tot € 1.000,-! De terugverdientijd van het systeem loopt hiermee terug met 1-2 jaar. 

Met onze gratis btw-teruggaveservice t.w.v. € 149,95 regelen wij voor u deze teruggave van btw zodat u nergens omkijken naar heeft!

 

Bekijk de actie


Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw dak kunnen?  

Wilt u weten hoeveel zonnepanelen op uw dak geplaatst kunnen worden en hoeveel energie deze opwekken? Laat dan uw gegevens achter in het contactformulier. U ontvangt zo snel mogelijk meer informatie!

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

 

JA Solar 295 WP Full Black

Het JA Solar 295 WP Full Black zonnepaneel is een paneel dat, zoals de naam zegt, volledig zwart is gekleurd. Dit zorgt voor een esthetisch geheel op uw dak. Een paneel heeft de afmeting van 1650 x 991 mm en een vermogen van 295 WP.

  • Geheel zwart, zowel frame als achtergrond
  • IEC 61730 Klasse A voor systeemspanning tot 1000V
  • IEC 61215 getest en gecertificeerd
  • Geproduceerd in ISO 9001 en 14001 gecertificeerde fabrieken
  • Recycling van panelen gewaarborgd middels deelname aan PV-Cycle
 

LG 320 WP

De LG 320 Wp is helemaal in het zwart afgewerkt. Bij deze panelen zijn de linten boven op de cel vervangen door 12 draden. Dit maakt het paneel mooier, maar ook efficiënter. Op afstand zijn de draden niet zichtbaar, waardoor het paneel helemaal egaal zwart is. De panelen kunnen eenvoudig worden geïntegreerd met ieder dak. Door de CELLO technologie hebben deze panelen van LG bovendien een betrouwbare output van 320Wp. LG biedt 25 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie.

  • 320 Wattpiek vermogen
  • Zeer hoge prestaties
  • Opbrengst- en vermogengsgarantie 25 jaar
 

Coronavirus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Energiewacht Groep heeft genomen tegen het Coronavirus (COVID-19).

Sluiten