Berekenen hoeveel zonnepanelen u nodig heeft Opbrengst berekenen op basis van uw verbruik
Meer informatie

Berekenen hoeveel zonnepanelen u nodig heeft

Wanneer u zonnepanelen wilt aanschaffen is het goed om na te gaan hoeveel stroom u op jaarbasis verbruikt. Op basis van uw stroomverbruik berekent Energiewacht hoeveel zonnepanelen er in uw geval nodig zijn. Daarnaast spelen de volgende factoren ook een rol: de keuze van het type zonnepaneel, oriëntatie van uw dak ten opzichte van de zon, de ligging van de woning en de hellingshoek van uw dak.

 

Rekenvoorbeeld: 
Een gemiddeld gezin verbruikt 3.500 kWh per jaar aan stroom. Stel ze willen jaarlijks de volledige 3.500 kWh aan stroom opwekken met zonnepanelen. Om dit te bereiken hebben ze 4.375 Wp nodig aan vermogen (3.500 kWh / 0.8). Voor dit vermogen is 36,5 vierkante meter aan zonnepanelen nodig (4.375Wp / 120 Wp/m2). Als een paneel 2 m2 groot is, hebben ze dus 18 panelen nodig.

 

Snel en eenvoudig kijken hoeveel u kunt verdienen met zonnepanelen? Doe de zonnepanelencheck!

 

Doe de zonnepanelencheck!

 

Om een lange levensduur van de zonnepanelen te kunnen garanderen is een vakkundige installatie van groot belang. Bij Energiewacht zit een gedegen installatie uiteraard in het pakket. U krijgt 25 jaar rendementsgarantie en tot wel 25 jaar productgarantie op de zonnepanelen en omvormer vanuit de fabrikant.

 

Gratis BTW-teruggave service t.w.v. € 149,95

Kiest u voor zonnepanelen van Energiewacht dan kunt u de btw op aanschaf en montage van uw zonnepanelensysteem terugvragen bij de Belastingdienst. Bij een gemiddeld zonnepanelensysteem kan deze teruggave oplopen tot € 1.000,-! De terugverdientijd van het systeem loopt hiermee terug met 1-2 jaar. 

Met onze gratis btw-teruggaveservice t.w.v. € 149,95 regelen wij voor u deze teruggave van btw zodat u nergens omkijken naar heeft!

 

Bekijk de actie

Meer informatie?

Wilt u meer weten over hoeveel zonnepanelen u op uw dak dient te plaatsen om het juiste rendement te bereiken? Laat dan uw gegevens achter in het contactformulier. U ontvangt dan zo snel mogelijk meer informatie!

Aanhef:
Voornaam:*
Tussenvoegsel:
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Gemeente:
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:

Energiewacht verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten