De beste zonnepanelen koopt u bij Energiewacht Groep Alle zonnepanelen voor u op een rijtje Meer informatie

De beste zonnepanelen koopt u bij Energiewacht Groep

Bij Energiewacht Groep hebben wij voor u de beste zonnepanelen uitgezocht. Wij hebben de beste ervaringen met de zonnepanelen van JA Solar en de zonnepanelen van BenQ. Dit zijn twee van de grootste zonnepaneelfabrikanten die hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen leveren. Wij bieden u de beste zonnepanelen van deze merken aan.

 

JA Solar 280 WP Full Black

Met een vermogen van 280 WP is het JA Solar 280 WP Full Black zonnepaneel het beste zonnepaneel van JA Solar. Zoals de naam al doet vermoeden is het paneel volledig zwart gekleurd, zowel frame als achtergrond. De glasplaat van het percium paneel heeft een anti-reflecterende en zelfreinigende werking. Hierdoor wordt de lichtdoorlatendheid geoptimaliseerd. Dit komt het rendement van het zonnepaneel zeker ten goede!


 

300 WP BenQ Solar

Zonnepanelen van BenQ zijn de meest efficiënte zonnepanelen ter wereld. De juiste keus voor iedereen die de maximale hoeveelheid energie uit zijn of haar dak wil halen. De speciale percium cellen zorgen voor 10% meer vermogen is. Daarnaast worden de kosten per watt lager en is er 1% meer opbrengst per watt. De bedrading van dit paneel is aan de achterzijde van de zonnecel gemonteerd. Dit zorgt voor extra oppervlakte voor de zonnecel om zonlicht op te vangen. 

Meer informatie over de beste zonnepanelen van Energiewacht Groep?

Wilt u graag meer weten over de beste zonnepanelen van Energiewacht Groep? Vul het contactformulier in en u ontvangt zo snel mogelijk meer informatie over onze beste zonnepanelen.

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:
Op de hoogte:
  
* Deze velden zijn verplicht