De beste zonnepanelen koopt u bij Energiewacht Groep Alle zonnepanelen voor u op een rijtje Meer informatie

De beste zonnepanelen koopt u bij Energiewacht Groep

Bij Energiewacht Groep hebben wij voor u de beste zonnepanelen uitgezocht. Wij hebben de beste ervaringen met de zonnepanelen van JA Solar, LG en SolarWatt. Dit zijn drie van de grootste zonnepaneelfabrikanten die hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen leveren. Wij bieden u de beste zonnepanelen van deze merken aan.

 

JA Solar 275 Wp Full Black

Met een vermogen van 275 Wp is het JA Solar 275 Wp Full Black zonnepaneel het beste zonnepaneel van JA Solar. Zoals de naam al doet vermoeden is het paneel volledig zwart gekleurd, zowel frame als achtergrond. De glasplaat van het percium paneel heeft een anti-reflecterende en zelfreinigende werking. Hierdoor wordt de lichtdoorlatendheid geoptimaliseerd. Dit komt het rendement van het zonnepaneel zeker ten goede!

 

LG NeON2 325 Wp Full Black

Deze zonnepanelen van LG zijn helemaal in het zwart afgewerkt. Bij deze panelen zijn de linten boven op de cel vervangen door 12 draden. Dit maakt het paneel mooier, maar ook efficiënter. Op afstand zijn de draden niet zichtbaar, waardoor het paneel helemaal egaal zwart is. De panelen kunnen eenvoudig worden geïntegreerd met ieder dak. Door de CELLO technologie hebben deze panelen van LG bovendien een betrouwbare output van 325 Wp. LG biedt 25 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie.

 

 

 

 

 

 

 

 

SolarWatt 305 Wp Mono Black

SolarWatt zonnepanelen worden in Duitsland geproduceerd. Het bedrijf is een van de grootste zonnepanelen fabrikanten van Duitsland. De SolarWatt 305 Wp panelen zijn gemaakt met een dubbele glasplaat. Glas is extreem duurzaam, sterk, volledig ondoordingbaar, bestendig tegen extreme weersomstandigheden en chemicalien. SolarWatt biedt 30 jaar productgarantie en 30 jaar vermogensgarantie.

 

    

Meer informatie over de beste zonnepanelen van Energiewacht Groep?

Wilt u graag meer weten over de beste zonnepanelen van Energiewacht Groep? Vul het contactformulier in en u ontvangt zo snel mogelijk meer informatie over onze beste zonnepanelen.

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

Coronavirus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Energiewacht Groep heeft genomen tegen het Coronavirus (COVID-19).

Sluiten