Waar moet u op letten bij het kopen van zonnepanelen? Ontvang gratis onze zonnepanelen checklist!

Direct in uw mailbox!

U bent geïnteresseerd in zonnepanelen en wilt graag weten waar u op moet letten bij het aanschaffen van zonnepanelen. U vraagt een aantal offertes aan maar deze lijken in eerste oogopslag erg veel op elkaar. Wat zijn nou precies de zaken waar u op moet letten bij een offerte? Met onze gratis zonnepanelen checklist hebben wij dit voor u op een rijtje gezet zodat u de belangrijkste zaken naast elkaar heeft. 

 

Voordelen van het aanschaffen van zonnepanelen bij Energiewacht

  • Wij regelen alles voor u, van A tot Z, zodat u nergens omkijken naar heeft
  • U profiteert optimaal van (lokale) subsidies en regelingen
  • Professioneel advies door onze adviseurs
  • Snelle en vakkundige installatie waardoor u direct begint met besparen

 

Om een lange levensduur van de zonnepanelen te kunnen garanderen is een vakkundige installatie van groot belang. Bij Energiewacht zit een gedegen installatie uiteraard in het pakket. U krijgt van de fabrikant 25 jaar rendementsgarantie en tot wel 25 jaar productgarantie op de zonnepanelen en omvormer.

 

Doe de zonnepanelencheck!

 

Checklist aanvragen

Bij Energiewacht snappen wij dat u zonnepanelen niet zomaar aanschaft. Wij helpen u daarom graag met het maken van uw keuze. Vul onderstaande gegevens in en u ontvangt direct onze zonnepanelen checklist in uw mailbox! 

 

Voornaam:*
Achternaam:*
Postcode:*
Telefoonnummer:
E-mailadres:*

Energiewacht verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten