Duurzaamheidslening voor zonnepanelen Zonnepanelen aanschaffen met een lening
Meer informatie

Duurzaamheidslening voor zonnepanelen

Jaarlijks stellen verschillende gemeenten en provincies subsidies of een lening beschikbaar voor energiebesparende maatregelen. Een zogenaamde duurzaamheidslening houdt in dat u geld kunt lenen van de overheid, waarmee u tegen gunstige voorwaarden energiebesparende maatregelen in en aan de woning kunt financieren, zoals zonnepanelen. Op www.energiesubsidiewijzer.nl kunt u zien welke subsidies en leningen dit jaar voor u van toepassing zijn. 
 

Een duurzaamheidslening afsluiten

De duurzaamheidslening ontvangt u van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn). U onderneemt de volgende stappen wanneer u in aanmerking wilt komen voor de duurzaamheidslening:
1. Ga bij uw provincie of gemeente na of u in aanmerking komt voor een duurzaamheidslening 
2. U ontvangt van uw provincie of gemeente een aanvraagformulier, een checklist en een werkgeversverklaring. Deze documenten moet u invullen
3. De ingevulde documenten stuurt u naar het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting
4. U ontvangt van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting meer informatie over de toewijzing van de duurzaamheidslening. 

 

Snel en eenvoudig kijken hoeveel u kunt verdienen met zonnepanelen? Doe de zonnepanelencheck!

 

Doe de zonnepanelencheck!

 

Om een lange levensduur van de zonnepanelen te kunnen garanderen is een vakkundige installatie van groot belang. Bij Energiewacht zit een gedegen installatie uiteraard in het pakket. Bij de zonnepanelen krijgt u van de fabrikant 25 jaar rendementsgarantie en tot wel 25 jaar garantie op de zonnepanelen en omvormer. 

 

 

Meer informatie over een duurzaamheidslening?

Het aanvragen van een Duurzaamheidslening is niet in iedere gemeente of provincie mogelijk. Wilt u weten of deze in uw gemeente of provincie beschikbaar is? Laat dan uw gegevens achter en wij voorzien u zo snel mogelijk van meer informatie over het kopen van zonnepanelen met een duurzaamheidslening.
 

Aanhef:
Voornaam:*
Tussenvoegsel:
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Gemeente:
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:

Energiewacht verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten