Duurzaamheidslening voor zonnepanelen Zonnepanelen aanschaffen met een lening

Duurzaamheidslening voor zonnepanelen

Jaarlijks stellen verschillende gemeenten en provincies subsidies of een lening beschikbaar voor energiebesparende maatregelen. Een zogenaamde Duurzaamheidslening houdt in dat u geld kan lenen van de overheid waarmee u, tegen gunstige voorwaarden, energiebesparende maatregelen in en aan de woning kunt financieren, zoals zonnepanelen.

 

Een duurzaamheidslening afsluiten

De Duurzaamheidslening ontvangt u van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn). U onderneemt de volgende stappen wanneer u in aanmerking wilt komen voor de Duurzaamheidslening:
1. Ga bij uw provincie of gemeente na of u in aanmerking komt voor een Duurzaamheidslening 
2. U ontvangt van uw provincie of gemeente een aanvraagformulier, een checklist en een werkgeversverklaring. Deze documenten moet u invullen
3. Al deze ingevulde documenten stuurt u naar het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting
4. U ontvangt van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting meer informatie over de toewijzing van de Duurzaamheidslening. 

 

 

Wij helpen u graag!

Bij Energiewacht Groep snappen wij dat u zonnepanelen niet zomaar aanschaft en dat u graag wilt weten wat zonnepanelen op uw woning opbrengen. Wij helpen u daarom graag bij het maken van uw keuze. Schaft u zonnepanelen aan bij Energiewacht Groep? Dan profiteert u van onze gratis btw-teruggaveservice t.w.v. € 145,-. Zo heeft u nergens meer omkijken naar! 

Meer informatie over een duurzaamheidslening?

Het aanvragen van een Duurzaamheidslening is niet in iedere gemeente of provincie mogelijk. Wilt u weten of deze in uw gemeente of provincie beschikbaar is? Laat dan uw gegevens achter en wij voorzien u zo snel mogelijk van meer informatie over het kopen van zonnepanelen met een duurzaamheidslening.

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:
Op de hoogte:
  
* Deze velden zijn verplicht