Zonnepanelen installatie bij Energiewacht Groep Installatie van uw zonnepanelen binnen 1 dag!

Zonnepanelen installatie bij Energiewacht Groep

Wanneer u zonnepanelen aanschaft bij Energiewacht Groep installeren wij deze binnen 1 dag op uw dak. Vanaf dat moment kunt u beginnen met energie besparen. Zo heeft u nergens meer omkijken naar!

All-in installatie bij Energiewacht Groep

Wij verzorgen de gehele installatie. We plaatsen de zonnepanelen middels een montagesysteem op uw dak. We verzorgen de bekabeling van de zonnepanelen, plaatsen de eventuele optimizers, plaatsen de omvormer in de woning en sluiten de bekabeling aan. Daarnaast verzorgen we de aansluiting naar de meterkast en de internetconnectie zodat u online kunt inzien hoeveel u bespaart met uw zonnepanelen. 

 

Kortom, de gehele installatie van uw zonnepanelen is bij Energiewacht Groep all-in!

Installatie van uw zonnepanelen in 5 stappen

Vanaf het moment dat u akkoord bent gegaan op uw persoonlijke aanbod tot het moment dat de zonnepanelen op uw dak liggen, zijn er nog een aantal stappen. We hebben ze voor het gemak voor u op een rijtje gezet.


1. Na akkoord op offerte vindt er een schouw bij u thuis plaats.


2. Alles in orde? We installeren dan binnen 1 dag de panelen op uw dak en sluiten alles aan.


3. U profiteert direct van uw groene stroom. U kunt uw opbrengsten direct van de omvormer aflezen of via uw telefoon, wanneer u de app heeft geïnstalleerd. Onze installateur voorziet u van een uitgebreide handleiding hierover.


4. Na installatie nemen wij contact met u op om de btw-teruggave, geheel kosteloos, voor u te regelen.


5. Alles is nu gereed, u geniet van 10 jaar all-in garantie en onze 24/7 onderhoudsservice.

 

 

Wij helpen u graag!

Bij Energiewacht Groep snappen wij dat u zonnepanelen niet zomaar aanschaft en dat u graag wilt weten wat zonnepanelen op uw woning opbrengen. Wij helpen u daarom graag bij het maken van uw keuze. Schaft u zonnepanelen aan bij Energiewacht Groep? Dan profiteert u van onze gratis btw-teruggaveservice t.w.v. € 145,-. Zo heeft u nergens meer omkijken naar! 

Meer informatie over de installatie van zonnepanelen?

Wilt u graag meer weten over de installatie van zonnepanelen? Vul uw gegevens in en u ontvangt zo snel mogelijk meer informatie!

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:
Op de hoogte:
  
* Deze velden zijn verplicht