Alles over onze omvormers Zonnepanelen van Energiewacht Groep Meer informatie

Alles over zonnepanelen omvormers

De stroom die wordt opgewekt door de zonnepanelen is elektrische energie (ook wel gelijkstroom) en kan daardoor niet direct gebruikt worden. Een omvormer zet deze energie om in 230 volt wisselspanning (ook wel wisselstroom). Doordat de omvormer wordt aangesloten op een stopcontact, kan de elektriciteit rechtstreeks opgenomen worden door de elektrische apparaten in uw huishouden.

 

 

 

De Omnik-omvormer van Energiewacht Groep

Energiewacht Groep maakt gebruik van de Omnik-omvormers. Deze omvormers zijn zeer betrouwbaar en geluidsarm. Op alle modellen van de Omnik-omvormers zit 10 jaar garantie zodat u verzekerd bent van een goed werkende omvormer. 
U kunt van de omvormer aflezen hoeveel energie uw zonnepanelen hebben opgeleverd. Als u een smartphone heeft dan kunt u de energieopbrengst van de zonnepanelen ook volgen met een handige app.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze zonnepanelen en omvormers? Wij komen graag met u in contact! Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

Waar wordt de omvormer geplaatst?

De kabels die van de zonnepanelen naar de omvormer lopen dienen niet te lang te zijn, zodat er geen kabelverliezen kunnen ontstaan. De omvormer zal dus in de buurt van de zonnepanelen geplaatst worden. In de meeste gevallen is dit op de zolder. Wanneer u bij Energiewacht Groep zonnepanelen aanschaft zal onze adviseur samen met u de ideale plek van de omvormer bepalen.