Alles over onze omvormers Zonnepanelen van Energiewacht
Meer informatie

Alles over zonnepanelen omvormers

De stroom die wordt opgewekt door de zonnepanelen is elektrische energie (ook wel gelijkstroom) en kan daardoor niet direct gebruikt worden. Een omvormer zet deze energie om in 230 volt wisselspanning (ook wel wisselstroom). Doordat de omvormer wordt aangesloten op een stopcontact, kan de elektriciteit rechtstreeks opgenomen worden door de elektrische apparaten in uw huishouden.

 

 

 

Snel en eenvoudig kijken hoeveel u kunt verdienen met zonnepanelen? Doe de zonnepanelencheck!

 

Doe de zonnepanelencheck!

 

Om een lange levensduur van de zonnepanelen te kunnen garanderen is een vakkundige installatie van groot belang. Bij Energiewacht zit een gedegen installatie uiteraard in het pakket. U profiteert van 25 jaar rendementsgarantie en tot 25 jaar productgarantie vanuit de fabrikant op de zonnepanelen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze zonnepanelen en omvormers? Wij komen graag met u in contact! Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.

 

Aanhef:
Voornaam:*
Tussenvoegsel:
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Gemeente:
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:

Energiewacht verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

Waar wordt de omvormer geplaatst?

De kabels die van de zonnepanelen naar de omvormer lopen dienen niet te lang te zijn, zodat er geen kabelverliezen kunnen ontstaan. De omvormer zal dus in de buurt van de zonnepanelen geplaatst worden. In de meeste gevallen is dit op de zolder. Wanneer u bij Energiewacht zonnepanelen aanschaft zal onze adviseur samen met u de ideale plek van de omvormer bepalen.

 

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten