Alles over onze omvormers Zonnepanelen van Energiewacht Groep

Alles over zonnepanelen omvormers

De stroom die wordt opgewekt door de zonnepanelen is elektrische energie (ook wel gelijkstroom) en kan daardoor niet direct gebruikt worden. Een omvormer zet deze energie om in 230 volt wisselspanning (ook wel wisselstroom). Doordat de omvormer wordt aangesloten op een stopcontact, kan de elektriciteit rechtstreeks opgenomen worden door de elektrische apparaten in uw huishouden.

 

Waar wordt de omvormer geplaatst?

De kabels die van de zonnepanelen naar de omvormer lopen dienen niet te lang te zijn, zodat er geen kabelverliezen kunnen ontstaan. De omvormer zal dus in de buurt van de zonnepanelen geplaatst worden. In de meeste gevallen is dit op de zolder. Wanneer u bij Energiewacht Groep zonnepanelen aanschaft zal onze adviseur samen met u de ideale plek van de omvormer bepalen.

 

De Omnik-omvormer van Energiewacht Groep

Energiewacht Groep maakt gebruik van de Omnik-omvormers. Deze omvormers zijn zeer betrouwbaar en geluidsarm. Op alle modellen van de Omnik-omvormers zit 10 jaar garantie zodat u verzekerd bent van een goed werkende omvormer. 
U kunt van de omvormer aflezen hoeveel energie uw zonnepanelen hebben opgeleverd. Als u een smartphone heeft dan kunt u de energieopbrengst van de zonnepanelen ook volgen met een handige app.

 

 

 

Wij helpen u graag!

Bij Energiewacht Groep snappen wij dat u zonnepanelen niet zomaar aanschaft. Wij helpen u daarom graag bij het maken van uw keuze. Schaft u zonnepanelen aan bij Energiewacht Groep? Dan profiteert u van onze gratis btw-teruggaveservice t.w.v. € 145,-. Zo heeft u nergens meer omkijken naar! 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze zonnepanelen en omvormers? Wij komen graag met u in contact! Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:
Op de hoogte:
  
* Deze velden zijn verplicht