Bereken de opbrengst van uw zonnepanelen Alle punten waar u rekening mee moet houden

Bereken de opbrengst van uw zonnepanelen

Bij het berekenen van de opbrengst van uw zonnepanelen, dient er rekening gehouden te worden met een aantal punten. Energiewacht Groep hanteert de volgende pijlers:


1. Type zonnepaneel 
Er bestaan veel verschillende typen zonnepanelen, met verschillende opbrengsten. Dit is afhankelijk van het aantal Wattpiek en het materiaal waarvan het paneel is gemaakt. Energiewacht Groep beschikt over verschillende type zonnepanelen van het merk JA Solar en BenQ. Dit zijn twee van de grootste zonnepaneelfabrikanten. Zij leveren hoogwaardige zonnepanelen.

 

2. Oriëntatie van uw dak ten opzichte van de zon
Heeft u een dak op het zuiden? Dan profiteert u waarschijnlijk van meer zonuren dan wanneer uw dak op het westen of oosten ligt.

 

3. Ligging van uw woning 
Staat er een rij bomen tegenover uw woning? Heeft uw buurman of uzelf een dakkapel die voor schaduw kan zorgen? Dan heeft dit ook invloed op uw opbrengst.

 

4. De schuinte van uw dak 
Ook wel de hellingshoek van uw dak genoemd. Hoe groter de hellingshoek van uw dak, hoe meer opbrengst.
 

Gratis btw-teruggaveservice t.w.v. € 145,-!

Met een zonnepanelensysteem van Energiewacht Groep kunt u “ondernemer voor de btw” worden. Hierdoor kunt u de btw op aanschaf en montage van uw zonnepanelen terugvragen bij de Belastingdienst. Dit recht ontstaat, omdat u wordt gezien als producent van elektriciteit en dus als ondernemer, die tegen een vergoeding aan uw energieleverancier elektriciteit levert. Bij een gemiddeld zonnepanelensysteem geeft dat een voordeel dat kan oplopen tot € 1.000,-! De terugverdientijd van het systeem loopt hiermee terug met 1-2 jaar.

 

Met onze gratis btw-teruggaveservice t.w.v. € 145,- regelen wij voor u deze teruggave van btw, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Weten wat zonnepanelen u opleveren?

Laat uw gegevens achter en wij maken een offerte op maat voor uw waar in wij een berekening maken passend bij uw situatie. 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:
Op de hoogte:
  
* Deze velden zijn verplicht