Bereken de opbrengst van uw zonnepanelen Alle punten waar u rekening mee moet houden
Meer informatie

Bereken de opbrengst van uw zonnepanelen

Bij het berekenen van de opbrengst van uw zonnepanelen, dient er rekening gehouden te worden met een aantal punten. Energiewacht hanteert de volgende pijlers:


1. Type zonnepaneel 
Er bestaan veel verschillende typen zonnepanelen, met verschillende opbrengsten. Dit is afhankelijk van het aantal Wattpiek en het materiaal waarvan het paneel is gemaakt. Energiewacht beschikt over verschillende type zonnepanelen van hoogwaardige merken. We werken alleen met de kwalitatief beste zonnepanelen. 

 

2. Oriëntatie van uw dak ten opzichte van de zon
Heeft u een dak op het zuiden? Dan profiteert u waarschijnlijk van meer zonuren dan wanneer uw dak op het westen of oosten ligt.

 

3. Ligging van uw woning 
Staat er een rij bomen tegenover uw woning? Heeft uw buurman of uzelf een dakkapel die voor schaduw kan zorgen? Dan heeft dit ook invloed op uw opbrengst.

 

4. De schuinte van uw dak 
Ook wel de hellingshoek van uw dak genoemd. Hoe groter de hellingshoek van uw dak, hoe meer opbrengst.

 

Snel en eenvoudig bepalen hoeveel u kunt verdienen met zonnepanelen? Doe dan de zonnepanelencheck!

 

Doe de zonnepanelencheck!
 

Gratis BTW-teruggave service t.w.v. € 149,95

Kiest u voor zonnepanelen van Energiewacht dan kunt u de btw op aanschaf en montage van uw zonnepanelensysteem terugvragen bij de Belastingdienst. Bij een gemiddeld zonnepanelensysteem kan deze teruggave oplopen tot € 1.000,-! De terugverdientijd van het systeem loopt hiermee terug met 1-2 jaar. 

Met onze gratis btw-teruggaveservice t.w.v. € 149,95 regelen wij voor u deze teruggave van btw zodat u nergens omkijken naar heeft!

 

Bekijk de actie

Weten wat zonnepanelen u opleveren?

Laat uw gegevens achter en wij maken een offerte op maat voor uw waar in wij een berekening maken passend bij uw situatie. 

Aanhef:
Voornaam:*
Tussenvoegsel:
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Gemeente:
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:

Energiewacht verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten