Zonnepanelen plaatsen op uw dak Installatie in 5 stappen
Meer informatie

Zonnepanelen plaatsen

U heeft zonnepanelen aangeschaft en nu? Bij Energiewacht plaatsen wij binnen 1 dag de zonnepaneleninstallatie op uw dak. Onze installateurs werken volgens VCA-certificering. U kunt dus rekenen op een juiste installatie.

 

Installatie van uw zonnepanelen in 5 stappen

Vanaf het moment dat u akkoord bent gegaan met uw persoonlijke aanbod tot het moment dat de zonnepanelen op uw dak liggen, is er nog een aantal stappen om te doorlopen. We hebben ze voor het gemak voor u op een rijtje gezet.
1. We maken een afspraak met u voor de installatie van uw zonnepanelen.

2. Onze installateurs installeren binnen 1 dag de panelen op uw dak en sluiten alles aan (zoals de omvormer, eventuele optimizer, etc.). 
3. U profiteert direct van uw zonnestroom. U kunt uw opbrengsten direct van de omvormer aflezen of via uw telefoon, wanneer u de bijbehorende app heeft geïnstalleerd. Onze installateur voorziet u van een uitgebreide handleiding hierover. 
4. Na installatie nemen wij contact met u op om de btw-teruggave, geheel kosteloos, voor u te regelen.
5. Alles is nu gereed. U geniet van 25 jaar rendementsgarantie en tot wel 25 jaar garantie op panelen en omvormer vanuit de fabrikant. 

 

Snel en eenvoudig kijken hoeveel u kunt verdienen met zonnepanelen? Doe de zonnepanelencheck!

 

Doe de zonnepanelencheck!

 

Om een lange levensduur van de zonnepanelen te kunnen garanderen is een vakkundige installatie van groot belang. Bij Energiewacht zit een gedegen installatie uiteraard in het pakket. 

 

Wilt u meer weten over het plaatsen van zonnepanelen?

Wilt u graag meer weten over hoe het plaatsen van zonnepanelen in zijn werk gaat? Vul uw gegevens in en u ontvangt zo snel mogelijk meer informatie!

 

Aanhef:
Voornaam:*
Tussenvoegsel:
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Gemeente:
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:

Energiewacht verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

 

Wat verwachten wij van u?

Uiteraard is het handig dat er iemand aanwezig is in de woning op de dag van de plaatsing. Daarnaast vragen wij u om vooraf de meterkast vrij te maken.

 

 

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten