Zonnepanelen plaatsen op uw dak Installatie in 5 stappen Meer informatie

Zonnepanelen plaatsen

U heeft zonnepanelen aangeschaft en nu? Bij Energiewacht Groep plaatsen wij binnen 1 dag de zonnepaneleninstallatie op uw dak. Onze installateurs werken volgens de VCA-certificering. U kunt dus rekenen op een juiste installatie.

 

Installatie van uw zonnepanelen in 5 stappen

Vanaf het moment dat u akkoord bent gegaan met uw persoonlijke aanbod tot het moment dat de zonnepanelen op uw dak liggen, zijn er nog een aantal stappen. We hebben ze voor het gemak voor u op een rijtje gezet.
1. Na akkoord op de offerte vindt er een schouw bij u thuis plaats, om alle zaken omtrent de installatie met u af te stemmen.
2. Alles in orde? We installeren dan binnen 1 dag de panelen op uw dak en sluiten alles aan (zoals de omvormer, eventuele optimizer, etc.). 
3. U profiteert direct van uw groene stroom. U kunt uw opbrengsten direct van de omvormer aflezen of via uw telefoon, wanneer u de app heeft geïnstalleerd. Onze installateur voorziet u van een uitgebreide handleiding hierover. 
4. Na installatie nemen wij contact met u op om de btw-teruggave, geheel kosteloos, voor u te regelen.
5. Alles is nu gereed, u geniet van 10 jaar all-in garantie en onze 24/7 onderhoudsservice.

 

Wilt u meer weten over het plaatsen van zonnepanelen?

Wilt u graag meer weten over hoe het plaatsen van zonnepanelen in zijn werk gaat? Vul uw gegevens in en u ontvangt zo snel mogelijk meer informatie!

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:
Op de hoogte:
  
* Deze velden zijn verplicht

 

Wat verwachten wij van u?

Uiteraard is het handig dat er iemand aanwezig is in de woning op de dag van de plaatsing. Daarnaast vragen wij u om de meterkast vrij te maken en een ethernetkabel beschikbaar te stellen op de plaats waar de omvormer aangesloten wordt. We zullen dit allemaal van tevoren met u bespreken.