Zonnepanelen plaatsen op een schuin pannendak Energiewacht regelt het voor u!
Meer informatie

Zonnepanelen plaatsen op een schuin pannendak

De zonnepanelen van Energiewacht worden het meest geplaatst op een schuin pannendak. Wanneer zonnepanelen op een schuin dak worden geplaatst zijn de volgende zaken van belang:


1. Montagesysteem
Het montagesysteem van Energiewacht is zeer betrouwbaar. Dit montagesysteem is volledig gecertificeerd, heeft 20 jaar garantie, voldoet aan NEN 7250 en het Nederlands bouwbesluit en is gecertificeerd door BDA/KIWA.

 

2. Afstand 
Wanneer de zonnepanelen op een schuin pannendak worden geplaatst mogen deze tot aan de erfgrens geplaatst worden. De panelen mogen op het dak niet uitsteken. Om gevaarlijke situaties te voorkomen worden langs windgevoelige randen extra haken geplaatst. Energiewacht raadt aan om een tot twee dakpannen afstand te houden tot de dakgoot.

 

3. Landscape of portrait 
De zonnepanelen op uw schuine pannendak kunnen landscape (horizontaal of liggend) of portrait (verticaal of staand) geplaatst worden. De keuze hiervoor hangt af van de meest efficiënte en/of esthetische manier waarop de zonnepanelen op uw schuin pannendak geplaatst kunnen worden. De meeste systemen worden portrait geplaatst.

 

4. Vergunningen 
U kunt zonnepanelen op uw dak vergunningsvrij plaatsen, mits het niet gaat om een Rijks-, provinciaal of gemeentelijk monument of wanneer uw dak in een beschermd stads- of dorpsgezicht ligt. Daarnaast mogen de zonnepanelen niet uitsteken over de erfgrens of dakrand, dienen deze direct op het dakoppervlak geplaatst te worden en moet de hellingshoek waaronder deze panelen geplaatst worden hetzelfde te zijn als die van het dak.

 

Snel en eenvoudig kijken hoeveel u kunt verdienen met zonnepanelen? Doe de zonnepanelencheck!

 

Doe de zonnepanelencheck!

 

Om een lange levensduur van de zonnepanelen te kunnen garanderen is een vakkundige installatie van groot belang. Bij Energiewacht zit een gedegen installatie uiteraard in het pakket. U krijgt vanuit de fabrikant 25 jaar rendementsgarantie en tot wel 25 jaar productgarantie op de zonnepanelen en omvormer.

 

Meer informatie?

Heeft u een schuin dak en bent u benieuwd of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Wij voorzien u graag van meer informatie. Vul het contactformulier in en u ontvangt zo snel mogelijk meer informatie over zonnepanelen installeren op uw schuine dak.

Aanhef:
Voornaam:*
Tussenvoegsel:
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Gemeente:
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:

Energiewacht verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

Gratis btw-teruggaveservice t.w.v. € 149,95!

Met een zonnepanelensysteem van Energiewacht kunt u “ondernemer voor de btw” worden. Hierdoor kunt u de btw op aanschaf en montage van uw zonnepanelen terugvragen bij de Belastingdienst. Dit recht ontstaat, omdat u wordt gezien als producent van elektriciteit en dus als ondernemer, die tegen een vergoeding aan uw energieleverancier elektriciteit levert. Bij een gemiddeld zonnepanelensysteem geeft dat een voordeel dat kan oplopen tot € 1.000,-! De terugverdientijd van het systeem loopt hiermee terug met 1-2 jaar.

 

Met onze gratis btw-teruggaveservice t.w.v. € 149,95 regelen wij voor u deze teruggave van btw, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten