Welke soorten zonnepanelen zijn er? Wij zetten alles voor u op een rijtje!

Welke soorten zonnepanelen zijn er? 

Er zijn twee soorten zonnepanelen die kunnen worden geïnstalleerd op een woning. Het soort zonnepaneel wordt bepaald door het materiaal waarvan het paneel is gemaakt. Het gaat hier om:

 

1. Monokristallijne zonnepanelen
In het geval van een monokristallijn zonnepaneel bestaan de zonnecellen uit één kristal. Het oppervlak van deze zonnecellen is zwart en heeft geordende elektroden. Het rendement van monokristallijne zonnepanelen is het hoogst. Energiewacht Groep heeft monokristallijne zonnepanelen van de merken JA Solar en BenQ.

 

Bekijk de zonnepanelen van Energiewacht Groep

 

2. Polykristallijne zonnepanelen
In het geval van een polykristallijn zonnepaneel bestaan de zonnecellen uit meerdere kristallen. Een polykristallijne zonnepaneel lijkt dan ook op een gebroken schervenpatroon. Doordat het paneel bestaat uit zonnecellen uit meerdere kristallen is de opbrengst lager dan bij monokristallijne zonnepanelen. Om deze reden kiest Energiewacht Groep voor monokristallijne zonnepanelen.

 

Wij helpen u graag!

Bij Energiewacht Groep snappen wij dat u zonnepanelen niet zomaar aanschaft. Wij helpen u daarom graag bij het maken van uw keuze. Schaft u zonnepanelen aan bij Energiewacht Groep? Dan profiteert u van onze gratis btw-teruggaveservice t.w.v. € 145,-. Zo heeft u nergens meer omkijken naar! 

Meer informatie over de verschillende soorten zonnepanelen?

Laat uw gegevens achter en wij voorzien u zo snel mogelijk van meer informatie over onze soorten zonnepanelen.

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:
Op de hoogte:
  
* Deze velden zijn verplicht