Welke soorten zonnepanelen zijn er? Wij zetten alles voor u op een rijtje! Meer informatie


Welke soorten zonnepanelen zijn er? 

Er zijn twee soorten zonnepanelen die kunnen worden geïnstalleerd op een woning. Het soort zonnepaneel wordt bepaald door het materiaal waarvan het paneel is gemaakt. Het gaat hier om:

 

1. Monokristallijne zonnepanelen
In het geval van een monokristallijn zonnepaneel bestaan de zonnecellen uit één kristal. Het oppervlak van deze zonnecellen is zwart en heeft geordende elektroden. Het rendement van monokristallijne zonnepanelen is het hoogst. Energiewacht Groep heeft zonnepanelen van het merk JA Solar.

 

De zonnepanelen van Energiewacht Groep


 

2. Polykristallijne zonnepanelen
In het geval van een polykristallijn zonnepaneel bestaan de zonnecellen uit meerdere kristallen. Een polykristallijne zonnepaneel lijkt dan ook op een gebroken schervenpatroon. Doordat het paneel bestaat uit zonnecellen uit meerdere kristallen is de opbrengst lager dan bij monokristallijne zonnepanelen. Om deze reden kiest Energiewacht Groep voor monokristallijne zonnepanelen.

Snel en eenvoudig kijken hoeveel u kunt verdienen met zonnepanelen? Doe de zonnepanelencheck!

Doe de zonnepanelencheck!

 

Om een lange levensduur van de zonnepanelen te kunnen garanderen is een vakkundige installatie van groot belang. Bij Energiewacht Groep zit een gedegen installatie uiteraard in het pakket. Om de daad bij het woord te voegen geven we 25 jaar rendementsgarantie en 12 jaar productgarantie op de zonnepanelen en omvormers.

Wij helpen u graag!

Vul uw gegevens hieronder in, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Aanhef:
Voornaam:*
Tussenvoegsel:
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Gemeente:
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht