Zonnepanelen van Energiewacht Groep Bekijk onze zonnepanelen en omvormers
Meer informatie

Types zonnepanelen van Energiewacht Groep 

De zonnepanelen van Energiewacht Groep zijn van het merk JA Solar. De zonnepanelen van JA Solar zijn kwalitatief hoogwaardige panelen. Energiewacht Groep plaatst zonnepanelen van JA Solar in combinatie met omvormers van bijvoorbeeld SolarEdge en maakt gebruik van SolarEdge optimizers wanneer nodig. 

 

Doe eenvoudig en snel de zonnepanelencheck en kom erachter hoeveel u gaat verdienen. 

 

Doe de zonnepanelencheck

 

Om een lange levensduur van de zonnepanelen te kunnen garanderen is een vakkundige installatie van groot belang. Bij Energiewacht Groep zit een gedegen installatie uiteraard in het pakket. Om de daad bij het woord te voegen geven we 25 jaar rendementsgarantie en minimaal 15 jaar productgarantie op de zonnepanelen.

 

Gratis BTW-teruggave service t.w.v. € 149,95

Kiest u voor zonnepanelen van Energiewacht Groep dan kunt u de btw op aanschaf en montage van uw zonnepanelensysteem terugvragen bij de Belastingdienst. Bij een gemiddeld zonnepanelensysteem kan deze teruggave oplopen tot € 1.000,-! De terugverdientijd van het systeem loopt hiermee terug met 1-2 jaar. 

Met onze gratis btw-teruggaveservice t.w.v. € 149,95 regelen wij voor u deze teruggave van btw zodat u nergens omkijken naar heeft!

 

Bekijk de actie

 

 

 

Wilt u meer weten over de typen zonnepanelen? 

Laat uw gegevens achter en wij informeren u graag over de mogelijkheden! 

 

Aanhef:
Voornaam:*
Tussenvoegsel:
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Gemeente:
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht
 

JA Solar 320 WP Full Black

Het JA Solar Full Black zonnepaneel is een paneel dat, zoals de naam zegt, volledig zwart is gekleurd. Dit zorgt voor een esthetisch geheel op uw dak. Een paneel heeft de afmeting van 1689 x 996 x 35 mm en een vermogen van 320Wp. 

  • Geheel zwart, zowel frame als achtergrond
  • IEC 61730 Klasse A voor systeemspanning tot 1000V
  • IEC 61215 getest en gecertificeerd
  • Geproduceerd in ISO 9001 en 14001 gecertificeerde fabrieken
  • Recycling van panelen gewaarborgd middels deelname aan PV-Cycle
 

GoodWe omvormer

De GoodWe is een betrouwbare omvormer. Testen wijzen uit dat de GoodWe omvormer een efficiente omvormer is. De omvormer is erg simpel en overzichtelijk in het gebruik. Het kleine en lichte apparaat is geluidsarm en goed aan te sluiten op de WiFi.

 

 Bij het plaatsen van een omvormer moet altijd met veel aspecten rekening worden gehouden. Daarom zorgen wij altijd voor een juiste installatie door ervaren installateurs. 

 

 

 

SolarEdge optimizer

De optimizer van SolarEdge is een regelaar, waarmee ieder zonnepaneel afzonderlijk wordt geregeld en beveiligd. De zonnepanelen met optimizers worden aangesloten op de centrale omvormer. Doordat ieder zonnepaneel afzonderlijk geregeld kan worden geeft ieder zonnepaneel meer opbrengst. 
 

 

Veiliger systeem
Een systeem met optimizers is veiliger. De optimizers beveiligen de zonnepanelen, door ze automatisch uit te schakelen bij hoge temperaturen of beschadigde kabels. Zo gaat bijvoorbeeld de omvormer ook langer mee. Alle voordelen op een rijtje:
 

  • Omvormer gaat dubbel zo lang mee
  • Voorkomt 6 tot 16% opbrengstverlies
  • Opbrengst van ieder afzonderlijk zonnepaneel uit te lezen
  • Veiliger systeem

Meer opbrengst
Op welke manier ontstaat er meer opbrengst? De optimizers halen meer stroom uit de zonnepanelen, door ze individueel te regelen. Bij een systeem zonder optimizers beïnvloeden minder goede zonnepanelen de opbrengst van alle andere zonnepanelen negatief. Bij een dak zonder schaduw loopt de opbrengst terug tot 6%, bij een dak met schaduw kan dit wel oplopen tot 16-25%.