Zonnepanelen van Energiewacht Lees hier alles over de voordelen!
Meer informatie

Zonnepanelen: Hoe werkt het?

Zonnepanelen bestaan uit twee lagen met vele kleine zonnecellen.
De basis voor zonnecellen is silicium dat wordt gewonnen uit zand. Deze kleine deeltjes worden onder invloed van zonlicht negatief of positief geladen waardoor stroom ontstaat.
Vlakbij de panelen, bijvoorbeeld op uw zolder, bevestigen we de omvormer. De omvormer maakt van elektrische energie 230 volt wisselspanning. De omvormer sluiten we aan op de meterkast, waarna de elektriciteit in eerste instantie wordt opgenomen door de elektrische apparaten in uw huishouden. 

Wekt u meer stroom op dan u verbruikt? Dan gaat het overtollige deel automatisch terug naar het openbare elektrische netwerk. U krijgt in ruil daarvoor een tegemoetkoming van uw energieleverancier. Dat geeft u dus extra rendement op uw zonnepanelen. 

 

Is uw woning geschikt voor zonnepanelen? 

 

Doe de zonnepanelencheck!

 

 

Gratis BTW-teruggave service t.w.v. € 149,95

Kiest u voor zonnepanelen van Energiewacht dan kunt u de btw op aanschaf en montage van uw zonnepanelensysteem terugvragen bij de Belastingdienst. Bij een gemiddeld zonnepanelensysteem kan deze teruggave oplopen tot € 1.000,-! De terugverdientijd van het systeem loopt hiermee terug met 1-2 jaar. 

Met onze gratis btw-teruggaveservice t.w.v. € 149,95 regelen wij voor u deze teruggave van btw zodat u nergens omkijken naar heeft!

 

Bekijk de actie

Wilt u meer weten over zonnepanelen?

Laat uw gegevens achter en wij voorzien u zo snel mogelijk van meer informatie over onze zonnepanelen. 

Aanhef:
Voornaam:*
Tussenvoegsel:
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Gemeente:
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:

Energiewacht verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

Verschillende type zonnepanelen

Energiewacht beschikt over verschillende type zonnepanelen van verschillende hoogwaardige merken. Deze fabrikanten leveren kwalitatief uitstekende zonnepanelen. Onze adviseur kan u meer vertellen over de zonnepanelen van Energiewacht.
 

Lees meer

Het installeren van zonnepanelen

Vanaf het moment dat u akkoord bent gegaan op uw persoonlijke aanbod tot het moment dat de zonnepanelen op uw dak liggen, zijn er nog een aantal stappen. We hebben ze voor het gemak even voor u op een rijtje gezet.

  1. Na akkoord op offerte vindt er een servicebezoek bij u thuis plaats, om alles af te stemmen.
  2. Alles in orde? We installeren dan binnen 1 dag de panelen op uw dak en sluiten alles aan.
  3. U profiteert direct van uw groene stroom.
  4. Na installatie nemen wij contact met u op om de btw-teruggave voor u te regelen.
  5. Alles is nu gereed, u geniet van tot wel 25 jaar productgarantie en rendementsgarantie vanuit de fabrikant.

Om een lange levensduur van de zonnepanelen te kunnen garanderen is een vakkundige installatie van groot belang. Bij Energiewacht zit een gedegen installatie uiteraard in het pakket. 

Honderden tevreden zonnepanelenbezitters gingen u voor…  

‘Na een uitgebreide oriëntatie kwamen we tot de conclusie dat Energiewacht het beste bij ons paste. Niet alleen de offerte maar ook de betrouwbaarheid en professionaliteit van Energiewacht met betrekking tot zonnepanelen maakte het voor ons meteen duidelijk dat we voor hen moesten kiezen. Zonnepanelen kopen is namelijk niet zomaar een investering!’ - Dhr. Ballegooijen uit Dalfsen

Heeft u een vraag over zonnepanelen? 

Bij Energiewacht snappen wij dat u een zonnepanelen installatie niet zomaar aanschaft. Wij helpen wij u daarom graag bij uw keuze. 
Heeft u een vraag? Bekijk dan ook eens onze veel gestelde vragen!

 

Ga naar veelgestelde vragen

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten